Легенда велоспорту вклав мільйони у жуйку, що замінює чашку кави

Компанія Rev Energy Gum, що базується в Остіні (штат Техас, США) нещодавно закрила інвестиційний раунд на $6 млн.

Маючи в команді лише 10 працівників, Rev Gum успішно продає на американському ринку унікальну товарну позицію – жувальну гумку з кофеїном, котра здатна замінити чашку класичного еспрессо. 

Гумка розроблена у чотирьох різних варіантах без цукру: колосова та полярна м’ята зі стандартною концентрацією кофеїну у 60 мг, і ті ж самі смаки з екстра-концентрацією кофеїну – 100 мг.

Офіційний запуск гумки у роздрібну торгівлю відбувся у 2019 році. Сьогодні енергетична гумка продається у 20 000 роздрібних точках, включаючи Walmart.

2024 рік стане першим роком повного національного покриття роздрібної торгівлі. Це рішення було прийнято після того, як продажі Rev Gum за один лише рік зросли на 240%.

Останній інвестиційний раунд фінансування Rev Gum очолили YETI Capital, засновники Drunk Elephant, колишній співдиректор компанії Whole Foods Уолтер Робб та всесвітньо відомий спортсмен Ленс Армстронг.

«Ми дуже раді приєднатися до команди Rev Gum в якості інвесторів та дорадників. Rev Gum зробив те, чого не вдалося іншим: доставив споживачам енергію у зручному форматі жуйки, надавши їй чудового смаку. Ми в захваті від цієї інновації», – прокоментував Макс Карр, керуючий директор і партнер YETI Capital.

До речі, гумку Rev Gum розробив підприємець Блейк Сеттл, хворий на цукровий діабет 1 типу. Разом з групою послідовників він намагається дати споживачам зручну альтернативу енергетичним напоям. 

Нагадаємо, раніше PepsiCo запустила енергетик з коноплі, що містить кофеїну, а американці створили анти-енергетик – напій, що сприяє здоровому сну.

Джерела: Rev Gum, Forbes

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Український бренд запустив виробництво йогурту-соусу зі смаком томату, базиліку, огірка та кропу

Молокія запустила виробництво та продаж інноваційного продукту — йогурт&соус, увійшовши в нову для себе категорію соусів. Окрім розширення асортименту,...

Зри в корінь. Українці створили сканер продуктів на наявність шкідливих добавок

За допомогою камери користувач сканує штрихкод, система знаходить товар в базі даних, показує склад і оцінює загальну користь або...

Створили каву в чайних пакетах. Після подрібнення її промивають азотом

Кава в пакетиках орієнтована на споживачів, які не мають часу повноцінно приготувати напій в дорозі чи в поході, та...

Вінницький медобар приборкав бджіл, і тепер створює унікальні медово-ягідні пасти

Вінничани створюють солодкі десерти, поєднуючи натуральні інгредієнти з медом із власної пасіки.Стартап починав, маючи багаж теоретичних знать про пасіку,...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Онлайн-продажі продуктів харчування в США за рік виросли вчетверо

Згідно з дослідженням загальна сума замовлень на сьогоднішній день...

Рибний дзень. Два американці за три місяці зірвали на шкірках лосося $1 млн

Джастін Гілберт і Дуглас Рібу – засновники Harmless Harvest – хотіли,...

Букети на обід. Міні-ферма під Києвом вирощує для ресторанів їстівні квіти

«МоркваФерма», сімейне міні-господарство поблизу Борисполя (Київська область), разом з...

Ізраїльський стартап вирощує кавові зерна з клітин дерева

Урожайність кавових плантацій падає через зміну клімату. Зі 124...

Вибір редактора
В продовження теми