Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Давній фаворит спортсменів для підвищення ефективності та фізичної здатності виконання вправ, збільшення чистої м’язової маси – креатин – перекочував за межі звичайних пігулок та розчинів.

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та жуйки і пропонують їх широкому колу споживачів.

Новий жувальний формат спрямований на вирішення проблемних моментів традиційних креатинових добавок, таких як розлад шлунка після споживання, затримка води в організмі, неприємний смак і відчуття піску в роті.

Компанія Swoly рік тому випустила жувальні ведмедики з чистим мікронізованим моногідратом креатину. Команда 10 місяців провела у лабораторії для точного налаштування формули продукту та досягнення правильного балансу між смаком та ефективністю.

Інша компанія, Vireo Systems, розробила жувальні цукерки CON-CRĒT Gummies. Вони мають у складі найдосконалішу форму креатину, відому як Creatine HCl (креатин гідрохлорид), яка поглинається у 7 разів краще, ніж креатин моногідрат, і має в 59 разів вищу розчинність.

«Це дозволяє використовувати менші дози для досягнення вражаючих результатів», — ділиться Марк Фолкнер, засновник і президент компанії.

Споживачі починають розуміти креатин як одну з найважливіших добавок

Його можна приймати для загального здоров’я, а не лише як енергетик для тих, хто відвідує спортзал.

«Креатин отримує визнання за позитивний вплив на здоров’я мозку, імунну силу, здоров’я серця і навіть сексуальне самопочуття», – додав Фолкнер.

Нагадаємо, раніше кенійці випустили жувальну гумку з активованим вугіллям. Гумки є у двох варіантах — прохолодна м’ята та прохолодний кавун.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Coca‑Cola змішає популярний напій з горілкою зі шведської пшениці

Коктейль дебютує на початку 2024 р. в деяких європейських країнах, включаючи Велику Британію, Нідерланди, Іспанію та Німеччину.Він виготовлятиметься з...

Австралійці виростили з гену мамонта м’ясо та зварили з нього фрикадельки

Мамонтова фрикаделька — символічний продукт, який демонструє можливості створення нових видів м’яса, навіть того, яке більше недоступне через втрату...

На вулицях Шанхая з’явилися автономні фудтраки від KFC

Нещодавно в твіттері було розміщено кілька фотографій автономних ресторанів KFC на колесах в Китаї. Передбачається, що це пілотний проект...

На Київщині виготовляють старовинний шумерський напій з меду та ягід

Сікера – алкогольний напій, створений на базі меду та фруктів. Завод переробляє 60 т меду щороку. Потужності з виробництва...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

23 млн грн на яблуках: український бренд переробляє фрукти на цукерки та чипси

Основний продукт компанії — фруктові цукерки, які приносять 80%...

Індійський стартап вперше в історії створив «безмолочне» вершкове масло

Веганське масло WhiteCub позбавлене будь-яких етерифікованих жирів, трансжирів або...

Світовий гігант запустив найбільший прискорювач харчових інновацій — перші продукти вже у продажу

Центр розміщений на базі дослідницьких установ компанії у Лозанні...

Блакитні водорості стануть їжею людей майбутнього — розробники з США

“Спіруліна настільки вражаюча, що спочатку ми самі не вірили,...

Вибір редактора
В продовження теми