Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Давній фаворит спортсменів для підвищення ефективності та фізичної здатності виконання вправ, збільшення чистої м’язової маси – креатин – перекочував за межі звичайних пігулок та розчинів.

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та жуйки і пропонують їх широкому колу споживачів.

Новий жувальний формат спрямований на вирішення проблемних моментів традиційних креатинових добавок, таких як розлад шлунка після споживання, затримка води в організмі, неприємний смак і відчуття піску в роті.

Компанія Swoly рік тому випустила жувальні ведмедики з чистим мікронізованим моногідратом креатину. Команда 10 місяців провела у лабораторії для точного налаштування формули продукту та досягнення правильного балансу між смаком та ефективністю.

Інша компанія, Vireo Systems, розробила жувальні цукерки CON-CRĒT Gummies. Вони мають у складі найдосконалішу форму креатину, відому як Creatine HCl (креатин гідрохлорид), яка поглинається у 7 разів краще, ніж креатин моногідрат, і має в 59 разів вищу розчинність.

«Це дозволяє використовувати менші дози для досягнення вражаючих результатів», — ділиться Марк Фолкнер, засновник і президент компанії.

Споживачі починають розуміти креатин як одну з найважливіших добавок

Його можна приймати для загального здоров’я, а не лише як енергетик для тих, хто відвідує спортзал.

«Креатин отримує визнання за позитивний вплив на здоров’я мозку, імунну силу, здоров’я серця і навіть сексуальне самопочуття», – додав Фолкнер.

Нагадаємо, раніше кенійці випустили жувальну гумку з активованим вугіллям. Гумки є у двох варіантах — прохолодна м’ята та прохолодний кавун.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Голландці на 3D-принтері друкують солодощі зі сміття

У всьому світі третина їжі йде у харчові відходи, навіть не доходячи до тарілки. Найпоширенішим «харчовим сміттям» у Нідерландах...

Один з найбільш епатажних брендів у світі створив кросівки із бананової шкіри

Взуття є екологічною версією популярних кросівок від Balenciaga Triple S, які мають характерну масивну форму. Тепер вони доступні у звичайних...

В магазинах з’явиться лосось із спіруліни — він копчений та містить 40% білка

Компанія SimpliiGood, яка спеціалізується на продуктах із мікроводоростей, анонсувала випуск свого довгоочікуваного спірулінового копченого лосося на початку 2025 року.Цей...

Овочі, що ростуть в магазині. До 2025 року гідропоніка стане хітом продажів

Джулія відкриває програму для планування меню і вносить стартові параметри, щоб спланувати святкову вечерю. Кількість осіб – 7, у...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Фіни переробляють відходи: плавці, кістки та голови стануть новим рибним філе

Співпраця спрямована на підвищення стійкості в рибопереробній промисловості, враховуючи...

З жиром, безалкогольною горілкою та кавовою гущою: топ безвідходних коктейлів до Різдва

Оскільки третина їжі у всьому світі викидається на смітник,...

Французи створили риб’ячий жир з мікроводоростей, який входитиме у спортивне харчування

Водоростева олія містить менше 3% насичених жирних кислот Клінічні випробування...

Компанія Nestlé запускає виробництво рослинного м’яса в Китаї

Харчовий гігант Nestlé намагається не відстати від трендів в...

Білком для астронавтів стануть тютюнові шкідники

«Є багато цікавих джерел клітин для вирощування їжі, які,...

Вибір редактора
В продовження теми