New Food Summit 2023 — перша подія про їжу майбутнього

  • Як змінюється та куди рухається глобальний Food-ринок і яке місце на ньому має посісти український продукт?
  • Як створювати проривні продукти, що приносять додаткову цінність?
  • Що треба зробити, щоб в Україні сформувався сектор Agri-Food Tech?
  • Як знайти і закріпитись на перспективних ринках для української агропереробки?

Компанія IdeasFirst спільно з Volia Agri-Food Park та Enzym Group запрошують на першу в Україні подію про ідеї, технології та бізнеси, які змінюють ринок їжі New Food Summit 2023. Захід відбудеться 21–22 листопада 2023 року в Києві.

Якщо ви хочете дізнатись більше про революційні тренди у виробництві їжі, інновації та технології, що змінюють ринок, зрозуміти трансформаційні процеси на глобальному ринку їжі, отримати інсайти для створення власних проривних продуктів харчування, а також виведення їх на глобальні ринки, запрошуємо приєднатися до New Food Summit. 

New Food Summit — конференція та виставковий простір для представників харчової, переробної галузей та технологічних компаній, а також інших дотичних до виробництва та дистрибуції їжі компаній на різних етапах “від поля до тарілки”.

Коротко про формат події:

    • Дві сцени — “Їжа майбутнього” та “Smart Agro”. Такий формат дозволяє дізнатись про всі нові ініціативи на українському ринку їжі. Ми орієнтовані на свіжі кейси, дискусії з експертами та інвесторами, огляд світових трендів споживання та виробництва їжі, спеціалізовані воркшопи та актуальні дискусії з ключовими гравцями ринку.
    • Якість контенту забезпечує Дорадча рада з представників компаній — новаторів та ентузіастів ринку їжі.
    • Більш ніж 45 доповідачів — експертів ринків з міжнародних та українських компаній.
  • Спеціальні блоки, присвячені змінам у ритейлі та розвитку доставки.
  • EXPO-зона, в якій будуть представлені інноваційні рішення та технології для Agrі- та Food-сфер.
  • Нетворкінг-сесії з потенційними партнерами та інвесторами, неформальне спілкування та обмін досвідом.

Про що ми будемо говорити цього року? Ось декілька великих тем, які звучатимуть на події:

  • Світові фудтренди та точки зростання для українського сектору Agri-Food.
  • Від Agrі- та Food- до Agri-Food-сектору. Як Україні розбудувати сектор Agri-Food нового покоління.
  • Українські бізнеси у пошуках оригінальних бізнес-концепцій, що створюють додаткову вартість.
  • Хайп чи бізнес? Хто виграє нішу ready to eat / ready to cook.
  • Перспективи української переробки та пошуки ринків збуту. Свіжі кейси українських компаній.
  • Як залучити кошти у розвиток Agri-Food Tech.
  • Український споживач: патерни купівельної поведінки та готовність споживати продукти Future Food продукти — дослідження Gradus Research. 
  • Індустріальні парки в Україні: як забезпечити розвиток та зростання.
  • Тренди у смаках та технологіях: як змінюються підходи до інгредієнтів.
  • Функціональна їжа у світі та Україні.
  • Виклики Plant based. Чи складеться культура рослинної їжі в Україні?

Серед спікерів New Food Summit Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group, Борис Шестопалов, засновник Volia Agri-Food Park, Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії “Мʼясторія”, Дмитро Киселевський, заступник голови комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest, Марина Сергієнко, СЕО “Коло”, Андрій Черуха, власник Eat Me At, Іван Мірошніченко, власник ТМ Zernari, магазинів Fermachi, Богдана Леонова, co-founder GreenGo, Тарас Фітьо, співзасновник “Масло ТОМ”, Юлія Вирва, комерційна директорка Mr. Grill, Юрій Пульгун, CEO CPG Refine, Марина Булацька, заступниця комерційного директора “Сільпо” тощо. Перелік спікерів постійно оновлюється.

На події очікується понад 350 учасників з таких сфер: FMCG-корпорації, агрохолдинги, виробники харчових інгредієнтів та пакування, дистриб’ютори та ритейлери, гравці ринку доставки, інвестори та стартапи у галузі Food Tech, Bio Tech, Health Tech тощо.

Деталі та реєстрація:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Гастрономічний рекорд: у «Сільпо» спекли рекордний в Україні круасан

Рекордсмена створювали троє майстрів-пекарів протягом 8 годин. Рецепт і технологію відточували кілька тижнів. Вага гігантського круасана склала 5,6 кг...

Часник без запаху — ліванська компанія отримала премію за кращий продукт 2021 року

Ліванська компанія Garlidoux перетворила звичайний часник на часник без запаху. Для цього зібрану вручну сировину піддали ферментації та перетворили...

На відновлення постраждалого від війни виробництва можна отримати 800 тис. грн

Програму реалізує Міжнародна організація з міграції (МОМ) та Агентство ООН з питань міграції. Фінансування забезпечує Федеральне міністерство економічного співробітництва...

Nestlé вивела на полиці веганський KitKat, який розробляла два роки

Веганська версія культового батончика обіцяє стати альтернативою без компромісів. KitKat Vegan є сертифікованим веганським продуктом. Він виготовлений із 100% стійкого...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

Онлайн-продажі продуктів харчування в США за рік виросли вчетверо

Згідно з дослідженням загальна сума замовлень на сьогоднішній день...

Веганські яйця, розроблені штучним інтелектом, виходять у супермаркети

Це допоможе вивести інноваційний замінник яєць у місцеві супермаркети...

Україна має всі можливості побудувати інноваційний та прибутковий foodtech — Борис Шестопалов, HD-group

Об’єднання та кластеризація для забезпечення масштабів виробництва, спільний вихід...

Посміхніться і скажіть «Cheese»: американці розробили сир з коноплею

Американський стартап Grounded Foods, заснований у 2019 р., створив...

Діти кукурудзи: німці створили альтернативну упаковку з попкорну

Пакувальна промисловість є найбільшим покупцем пластмасових виробів, купуючи близько...

Вибір редактора
В продовження теми