На Тижні моди в Парижі покажуть унікальну куртку, яка працює від пива

Tiger, один із найбільш швидкозростаючих брендів пива у світі, який виробляє напої преміум-класу, у співпраці з модельєром Іззі Дю, відомим тим, що зробив революцію у верхньому одязі в Лондоні, створили першу в світі куртку-пуховик із системою охолодження, що працює від пива.

У тропічну спеку куртка буде охолоджувати її власника, що є досить унікальним рішенням у такому кліматі.

Куртка здатна охолоджувати людське тіло на сонці на 5° С

Пуховик сміливого оранжевого кольору дебютує на Тижні моди в Парижі 1-3 жовтня 2023 року.

Куртка вільного силуету доповнена капюшоном, натхненним тигровими вухами та доданими деталями іклів. А тонкий смугастий візерунок легко створює лютий образ.

В Tiger розповідають, що інноваційна система використовує крижане пиво для охолодження води, яка потім прокачується навколо тіла людини через мережу трубок. 

Ці трубки контактують з ключовими точками, де артерії знаходяться найближче до шкіри, охолоджуючи тіло на сонці максимум на 5° за Цельсієм.

При створенні куртки за основу дизайнери взяли технологію, яка забезпечує охолодження астронавтів за екстремальних температур

“Ми випробували різноманітні конструкції систем охолодження, кожна з яких робила куртку більш ефективною для збереження прохолоди користувача якомога довше», — сказав Масаші Кавамура, головний технічний директор  японської технічної компанії Whatever, яка також брала участь у розробці унікальної одежини.

Придбати інноваційну куртку, яка працює від пива, можна буде у 2024 році.

Нагадаємо, раніше пиво, зварене з роботом-пивоваром, взяло золото на найбільшому конкурсі у світі.

Джерела: Heineken

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На заводі у Великобританії Danone “надоїть” вдвічі більше веганського молока, ніж в Україні — тваринного

Завод, що працює з 2000 р., виготовлятиме 300 млн літрів молока на рік Для порівняння, на всіх потужностях в Україні...

Перша у світі кава з адаптогенними грибами підтримує здоров’я мозку

«Coffee With Benefits» – це лінійка адаптогенної кави преміум-класу, наповненої грибами.Преміум-кава запакована у банки, придатні для повторної переробки.За словами...

80% жителів мегаполісів замовляють їжу через доставку. В лідерах — Glovo

Як свідчать дані свіжого дослідження «Делойт», у трійці лідерів — Glovo (18%), власні служби доставки ресторанів (12%) та Raketa...

Сироварня на Львівщині варить індійський сир зі смаженою цибулею

Серед них – індійський сир з волоським горіхом та смаженою цибулею, сир в копченій олії та джеми, які можна...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Пармський молочник. Чому ентузіаст суперфуду увійшов в історію як світовий шахрай

5 травня 2002 року стало справжнім святом для мешканців...

Три тисячі видів алкоголю та кава Stаrbucks. Дніпровський супермаркет зняв питання, що випити

Вартість фірмових напоїв, представлених на сайті компанії, коливається від...

Піонер у сфері лабораторного м’яса починає вирощувати в лабораторіях омарів

Cultured Decadence, яка була фіналістом Smart Kitchen Summit Startup...

Створювати м’ясо «з повітря» в 10 разів ефективніше, ніж вирощувати сою

За основу дослідження взяли техніку, подібно до тієї, що...

Вулканічне м’ясо, лабораторна курятина та штучні яйця — 10 foodtech-проєктів, у які інвестували мільярди у 2021 році

Щонайменше 13 раундів залучення інвестицій принесли гравцям фудсегменту від...

Вибір редактора
В продовження теми