Українцям допоможуть перетворити ідеї інноваційної їжі на бізнес

Інноваційна компанія Radar Tech, що допомагає стартапам визначити свій шлях розвитку, Центр інновацій та підприємництва INNOV8, а також найбільша європейська ініціатива підтримки інновацій у сфері харчових технологій EIT FOOD відкрили набір на програму Go To Business для підтримки стартапів та ідеї у сфері Agri Food.

Go To Business — програма, яка допоможе українцям розвивати та реалізовувати унікальні підприємницькі ідеї.

Програма складається з двох буткемпів тривалістю 2 дні кожен, які охоплюють основні етапи розвитку стартапу на ранній стадії: від оформлення ідеї та розробки бізнес-моделей до фінансування стартапу та його презентації. 

У фіналі три найкраще пропрацьовані ідеї отримають грошову винагороду у розмірі 20 тис. грн, 10 тис. грн та 5 тис. грн.

Участь у конкурсі буде корисна стартапам на початковому рівні розвитку, які мають ідею інноваційного продукту або прототип, а також підприємцям-початківцям, які лише думають про заснування власного бізнесу.

Ідеї мають привносити інновації у сферу агро, робототехніки, екології, продовольства або харчування.

Дедлайн реєстрації на конкурс – 4 жовтня.

Буткемпи відбудуться 13-14, 27-28 жовтня. Презентація ідей — 8 листопада.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідоляв, що на інноваційну бізнес-ідею у сфері їжі можна отримати 100 тис. грн.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Danone анонсував випуск йогурту з відбракованих фруктів

Проект запущений в партнерстві зі стартапом Full Harvest. Це онлайн-маркетплейс, який «рятує» відбраковану фермерську продукцію від утилізації, продаючи її...

Студенти отримали майже $1 млн на створення морепродуктів за допомогою ШІ

В межах проєкту Waterloo Alt Protein Project вони працюють над масштабним виробництвом лабораторної риби Використовуючи ШІ, дослідники створюють геномні та...

Стартап отримав $2 млн на випуск справжнього сиру, але без корів

В раунді взяли участь представники Кремнієвої долини Plug and Play Ventures, інвестори з сегменту альтернативних білків Clear Current Capital...

Геніальність чи злочин проти їжі: споживачі реагують на запуск питного майонезу

Незвичайний продукт, запущений мережею зручних магазинів Lawson, вже здобув суперечливі відгуки як у соціальних мережах, так і серед споживачів.Nomu...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Інноваційний холодильник знищує бактерії, щоб подовжити термін зберігання їжі

Обладнання представлене на міжнародній виставці CES-2022 в США.Розумна система...

Українці створили їжу для екстремальних умов. Її беруть на Еверест, в Антарктиду та на фронт

ЇDLO була заснована у 2016 році підприємцями Іваном Кисилицею,...

Розробили протеїнові батончики з курятини: в асортименті перець та гарячий мед

Трендові курячі снеки стануть частиною флагманської лінійки бренду Tender...

Швейцарці розробили технологію, що імітує мармуровість у рослинному м’ясі

Нова запатентована технологія PrimeLock+ імітує клітини тваринного жиру таким...

Вибір редактора
В продовження теми