Українцям допоможуть перетворити ідеї інноваційної їжі на бізнес

Інноваційна компанія Radar Tech, що допомагає стартапам визначити свій шлях розвитку, Центр інновацій та підприємництва INNOV8, а також найбільша європейська ініціатива підтримки інновацій у сфері харчових технологій EIT FOOD відкрили набір на програму Go To Business для підтримки стартапів та ідеї у сфері Agri Food.

spot_img

Go To Business — програма, яка допоможе українцям розвивати та реалізовувати унікальні підприємницькі ідеї.

Програма складається з двох буткемпів тривалістю 2 дні кожен, які охоплюють основні етапи розвитку стартапу на ранній стадії: від оформлення ідеї та розробки бізнес-моделей до фінансування стартапу та його презентації. 

У фіналі три найкраще пропрацьовані ідеї отримають грошову винагороду у розмірі 20 тис. грн, 10 тис. грн та 5 тис. грн.

Участь у конкурсі буде корисна стартапам на початковому рівні розвитку, які мають ідею інноваційного продукту або прототип, а також підприємцям-початківцям, які лише думають про заснування власного бізнесу.

Ідеї мають привносити інновації у сферу агро, робототехніки, екології, продовольства або харчування.

Дедлайн реєстрації на конкурс – 4 жовтня.

Буткемпи відбудуться 13-14, 27-28 жовтня. Презентація ідей — 8 листопада.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідоляв, що на інноваційну бізнес-ідею у сфері їжі можна отримати 100 тис. грн.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Не підмочіть репутацію. Плівка з водоростей довше зберігає продукти свіжими та розчиняється в воді

Новий матеріал складається з натуральних інгредієнтів, є безпечним для здоров'я споживачів та довкілля. У дослідженні, опублікованому в Journal of Food...

Хліб з морських водоростей протидіє гіпертонії та містить багато білку

Технологія біологічної випічки Sea & Flour розрахована на виготовлення хліба з високим вмістом білка та низьким вмістом натрію. Основним...

Штучний інтелект слідкує за свіжістю готових обідів та вивчає харчову поведінку споживачів

Компанія співпрацює з сертифікованими комерційними кухнями, щоб приготувати та доставити корисні страви на робочі місця.Платформа на основі штучного інтелекту...

Рейтинг зернових: найкращі варіанти для поліпшення травлення

Щодня ми вживаємо різноманітні продукти, кожен з яких має свій вплив на наш організм. Окрім білків, жирів та вуглеводів...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Запорізький виробник варить із кизилу дропси та фарширує ягоди анчоусами

Кизилові дропси виготовляють з кизилового та яблучного пюре з додаванням меду та йогурту.  Солодощі не містять цукру, але багаті на...

Може вас зацікавити

Ukrainian hot chili peppers. Українська компанія виготовляє найгостріші соуси за «живою» технологією

Соуси виготовляються за технологією холодної ферментації, що дозволяє зберегти...

Грета проти. Веганські замінники молока знову можуть бути «вершковими»

За заборону термінів Еврокомісія проголосувала ще в жовтні 2020...

Вибір редактора
В продовження теми