На інноваційну бізнес-ідею у сфері їжі можна отримати 100 тис. грн

Благодійний фонд «МХП – Громаді» разом з брендом KURATOR, що спеціалізується на продукції із курятини, відкрили реєстрацію на конкурс бізнес-ідей «Роби своє з Kurator» для HoReCa.

Конкурс має на меті підтримати бізнес, який постраждав під час війни або який розвивають військові. 

Сумарний бюджет складає 1 млн грн, його розділять між 10 переможцями

Заявки прийматимуть від підприємців-ветеранів, внутрішньо переміщених осіб, бізнесу, який зазнав постраждав від російської агресії (руйнування внаслідок повітряних атак, окупації тощо)

Підприємці повинні працювати у сфері HoReCa. Це можуть бути заклади харчування (кафе, ресторани, кав’ярні, пекарні тощо), готелі, кейтеринг.

Конкурс поширюється на 13 областей України, зокрема Вінницьку, Волинську, Дніпропетровську, Житомирську, Івано-Франківську, Київську, Львівську, Полтавську, Сумську, Тернопільську, Хмельницьку, Черкаську та Чернігівську.

Реєстрація учасників триватиме з 22 вересня по 23 жовтня.

Щоб долучитися до конкурсу, необхідно заповнити аплікаційну форму на , де викласти саму бізнес-ідею, її масштаб і терміни реалізації.
Важливо описати бізнес-процеси та пояснити, як саме грант допоможе на старті чи масштабуванні бізнесу. Приміром, для пришвидшення якогось процесу необхідний тістозамішувач чи хлібопічка. Далі — пояснити, як це сприятиме збільшенню кількості робочих місць, виторгу чи дасть будь-яку перевагу для бізнесу.

Прикріпити аплікаційну форму необхідно під час реєстрації на сайті.

Нагадаємо, на розвиток кадрів та інновації також можна отримати понад 5 млн грн гранту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Часник без запаху — ліванська компанія отримала премію за кращий продукт 2021 року

Ліванська компанія Garlidoux перетворила звичайний часник на часник без запаху. Для цього зібрану вручну сировину піддали ферментації та перетворили...

Печиво з нового сорту арахісу лікує алергію. Його розробляли 7 років

Печиво з такого арахісу можна успішно використовувати для лікування дітей з алергією на арахіс, вони можуть споживати його практично...

“Залізна людина” вкладається в ферму хробаків, з яких будуть виробляти корми для худоби та риби

Венчурні інвестори стоять у черзі, щоб вкластися у компанію Ynsect SAS, яка вирощуватиме хробаків для виробництва кормів для великої...

Макаронні монстри: науковці розробили 3D-макарони, які набувають об’єму під час варіння

Технологія «канавок» або «механізм морфінгу» передбачає створення плоских макаронних виробів, поверхня яких має геометричні відступи та під час гідратації...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Немолочні ріки. Огляд ринку рослинного молока від NEWFOOD.UA

 Динаміка ринку  Український ринок напоїв на рослинній основі, які за...

18 лютого на форумі «Хлібопекарський бізнес – 2021» обговорять проблемні питання галузі

Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з...

Стравою 2023 року стануть хліб та макарони зі знежирених домашніх цвіркунів

Держави-члени Європейського Союзу дали “зелене світло” проекту імплементаційних постанов...

У Нідерландах за допомогою мікробів створили замінник риби та м’яса

Білковий продукт може бути отриманий з маніоки, кукурудзи, картоплі,...

Вибір редактора
В продовження теми