Корейський стартап створив інгредієнт, який надає рослинам смак м’яса

Корейський стартап харчових технологій HN-Novatech запустив у Сінгапурі ACOMS – перший у світі запатентований інгредієнт морських водоростей на основі гему для використання у рослинних замінниках м’яса.

ACOMS — це протеїн Х-фактора, знайдений і “витягнутий” із морських водоростей. Як повідомляється, він надає м’ясним праймерам рослинного походження смак «точного м’яса». 

Нещодавно компанія отримала $4 млн на продовження розробок

Кім Ян Хі, генеральний директор HN-Novatech, вважає залучення капіталу свідченням сильних перспектив компанії та очікує залучення клієнтів у найближчі місяці.

Якщо кінцевий продукт “зайде” споживачам, перспективи південно-корейського стартапу дійсно великі. За даними Fortune Business Insider, у 2021 році обсяг світового ринку замінників м’яса оцінювався в $5,41 млрд, а до 2029 року, за прогнозами, зросте до $12,30 млрд.

Крім того, дані Innova вказують на те, що замінники м’яса є найшвидше зростаючою категорією в запуску екологічно чистих продуктів

CEO, Кім Ян Хі з командою у Сінгапурі

Ян-Хі підкреслює, що сплеск альтернативної м’ясної промисловості спостерігається в США, Європі, а також в Азії. Особливо привабливим для запуску нових продуктів він називає Сінгапур – завдяки стратегічному розташуванню, державній допомозі та досвідченій робочій силі. 

Зараз компанія прагне створити свою присутність як важливого гравця на цьому ринку

Для досягнення цього HN-Novatech має сильну команду дослідників, інженерів-біотехнологів, вчених, дієтологів і спеціалістів з бізнесу та сталого розвитку.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

З апельсином, вершками та коноплею — нові напої захоплюють ринок США

На відміну від конкурентів, Jones Soda використовує у виробництві не марихуану, а саме коноплі. Різниця полягає у вмісті психоактивних...

Ринок foodtech у 2020 році: 331 угоди на $8,6 млрд

6 місце: розробник біотехнологій Manus Bio — $ 340 млнManus Bio  — американський розробник передової технології ферментації, призначеної для...

Glovo going global. Investor of world-famous startup explained about the principles of investing in “unicorns”

Maksym Filippov, executive director of the GR Capital venture fund, is one of those able to recognize putative "unicorns"...

Зірки Голлівуду інвестують у рослинне преміум-м’ясо

Нове фінансування, сума якого не розголошується, спрямують на розширення присутності бренду у сферах громадського харчування та роздрібної торгівлі, а...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Шоколад та кава з молекул — каліфорнійці створили інноваційні продукти

Поєднуючи нові та вже існуючі технології з «архітектурою їжі»,...

Львівська майстерня створює морозиво із борщу. Весь прибуток іде на дрони

“Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк,...

Симнель, кулуракія і мяммі — традиційні великодні страви з усього світу

Воно асоціюється зі світлим святом відродження, прощення, миру. Саме...

Інвестори повірили в рослинні креветки. Стартап зібрав $18 млн

Американський жіночий стартап New Wave Foods випускає на ринок...

Pepsi поєднала кетчуп з колою, щоб створити ідеальну приправу для хот-догів

Pepsi Colachup (колачуп, що є поєднанням слів кола і...

Вибір редактора
В продовження теми