Coca-Cola випустила лімітовану версію напою, створеного штучним інтелектом

Гігант ринку безалкогольних напоїв компанія Coca-Cola випустила новий продукт – Coca-Cola Y3000, розроблений спільно зі штучним інтелектом.

Напій Y3000 було створено з використанням даних, зібраних від споживачів, які взаємодіяли з медіа-додатками компанії. У створенні візуального дизайну, як стверджує Coca-Cola, теж частково застосовувалися технології штучного інтелекту.

Coca‑Cola Y3000 без цукру буде доступна протягом обмеженого часу в США, Канаді, Європі, Китаї та Африці.

У США та Канаді споживачі також зможуть придбати недієтичну версію напою.

«Ми навмисно об’єднали людський розум та штучний інтелект для вираження того, що, на думку Coca‑Cola, принесе завтрашній день», – сказала Оана Влад, старший директор із глобальної стратегії компанії.

Просканувавши QR-код на банці Y3000 за допомогою смартфону, можна також отримати доступ до фільтрів для фото. Це теж є частиною маркетингових заходів компанії, які супроводжують виведення на ринок інноваційного напою.

Нагадаємо, раніше Coca-Cola об’єдналася з виробником спирту, щоб вийти у сегмент алкогольних коктейлів. В результаті компанії створили Fresca — гібрид коктейля-міксера, безалкогольного напою та газованої води без цукру та з нульовою калорійністю. 

Також Coca‑Cola випустила «розумну воду», дистильовану парою — з женьшенем та кульбабою.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Українці роблять унікальне вино за ритмами планет, з дикими дріжджами та характером ґрунту

Винороб та власник Biologist Ігор Петренко понад 4 роки займається вивченням біодинамічного підходу та має виноградники у Лісниках та...

Борошно майбутнього молотимуть із нуту. Британці розробили унікальну технологію

Білий хліб із нутового борошна є таким же смачним, як і з пшеничного, та знижує можливість виникнення діабету 2...

ЄС визнав безпечними рослинні яйця компанії, що першою у світі почала продавати культивоване м’ясо

Очікується, що це дозволить американській компанії вивести свій продукт на ринок Європи уже в середині 2022 році, як тільки...

Українська компанія створила унікальне обладнання для ковбаси без оболонки

Автоматична система включає шестерневий шприц з відкритим бункером об’ємом 100 літрів, який працює як ефективна помпа. У комплекті також...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Новозеландський стартап після рекордного фінансування випустив веганське в’ялене м’ясо

Розробка ідеальної текстури була результатом річного науково-дослідного проєкту між...

Вибір редактора
В продовження теми