Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Принтер прямого друку Eddie, виготовлений компанією Primera Technology, отримав сертифікат кошерності Kosher Pareve.

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник зазначає, що слідування правилам виготовлення та постачання кошерного чорнила недостатньо, щоб називати його кошерним, без сертифікації. 

Зараз Primera отримала підтвердження, що її продукт і виробничі процеси відповідають суворим стандартам, встановленим сертифікаційною організацією. 

Primera отримала сертифікат кошерності від американської впливової організації Kosher Supervisors of Wisconsin

«Eddie тепер є продуктом, який не тільки кошерний, але й відповідає найвищим стандартам харчової безпеки, чистоти та якості», – говорить Андреас Хоффманн, керуючий директор DTM Print, яка займається розповсюдженням інноваційної розробки.

За його словами, принтер відповідає всім гігієнічним стандартам. Корпус Eddie створений із нержавіючої сталі. Інші компоненти легко очищаються, а чорнила схвалені схвалені ЄС і FDA.

Це робить Eddie найбезпечнішим принтером прямого друку на харчових продуктах 

Сам же принтер – надзвичайно унікальний. Він дозволяє друкувати персоналізовані зображення на солодощах: випічці, тортах, тістечках тощо. За один підхід нанести зображення відразу на кілька десертів. Максимальний діаметр зображення – 89 мм та 20-25 мм у висоту.

Принтер має автоматизовану систему подачі та лотки для дрібної їжі, як то зефір чи макаруни.

До речі, їстівне чорнило також має сертифікат Halal і підходить для веганів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Україні мелють конопляне та макове борошно, яке знижує ризик серцевих захворювань

Макове борошно виготовляють з очищеного і знежиреного маку. Так продукт зберігає корисні речовини та добре засвоюється організмом. Борошно – найвищого...

Китай включив у наступну п’ятирічку лабораторне м’ясо через неймовірний апетит співвітчизників

Будучи орієнтиром для майбутніх розробок, інновацій та розвитку національної економіки, план включає вирощене альтернативним способом м’ясо та «продукти майбутнього»...

Розумна кавомашина розрізняє 900 видів кави та сама замовляє капсули для приготування

BrewID — це абсолютно нова технологічна платформа, розроблена для підтримки низки функцій.Відтепер нова кавоварка може ідентифікувати конкретну марку капсул...

На Івано-Франківщині варять сир, що врятував долину мамонтів

Брюност – це коричневий норвезький сир, який готується із сироватки та має цікаву історію.У різних скандинавських країнах такі сири...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Вчені отримали із коноплі їстівне нанопокриття для їжі

Технологія базується на наноемульсії «олія-у-воді». Наразі очікується публікація результатів...

Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в...

Стартап розробив рослинне молоко з вишневих кісточок

Себастіон Єщко, один із співзасновників Kern Tec, розповів, що...

Клімат-контроль: кожна коробка крекерів видаляє парникові гази з повітря

Крекери виготовляються із вівса з чотирма різними смаками У компанії...

Вибір редактора
В продовження теми