Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Принтер прямого друку Eddie, виготовлений компанією Primera Technology, отримав сертифікат кошерності Kosher Pareve.

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник зазначає, що слідування правилам виготовлення та постачання кошерного чорнила недостатньо, щоб називати його кошерним, без сертифікації. 

Зараз Primera отримала підтвердження, що її продукт і виробничі процеси відповідають суворим стандартам, встановленим сертифікаційною організацією. 

Primera отримала сертифікат кошерності від американської впливової організації Kosher Supervisors of Wisconsin

«Eddie тепер є продуктом, який не тільки кошерний, але й відповідає найвищим стандартам харчової безпеки, чистоти та якості», – говорить Андреас Хоффманн, керуючий директор DTM Print, яка займається розповсюдженням інноваційної розробки.

За його словами, принтер відповідає всім гігієнічним стандартам. Корпус Eddie створений із нержавіючої сталі. Інші компоненти легко очищаються, а чорнила схвалені схвалені ЄС і FDA.

Це робить Eddie найбезпечнішим принтером прямого друку на харчових продуктах 

Сам же принтер – надзвичайно унікальний. Він дозволяє друкувати персоналізовані зображення на солодощах: випічці, тортах, тістечках тощо. За один підхід нанести зображення відразу на кілька десертів. Максимальний діаметр зображення – 89 мм та 20-25 мм у висоту.

Принтер має автоматизовану систему подачі та лотки для дрібної їжі, як то зефір чи макаруни.

До речі, їстівне чорнило також має сертифікат Halal і підходить для веганів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На інновації в їжі та релокацію ресторанів можна отримати 100 тис. грн

Конкурс має на меті підтримку сталого розвитку підприємництва у сфері громадського харчування як відповідь на негативні економічні наслідки війни...

Доісторичне печиво: Виробник сумішей для випічки створив лінійку старовинного харчування

Продукти, натхненні аюрведичними принципами, є органічними та не містять молочних продуктів, глютену, рафінованого цукру, борошна, добавок та консервантів. Кожна з...

Рослинна ковбаса Beyond Meat та «немолочна» моцарела на тісті з нуту — так виглядає піца майбутнього

Banza - бренд, котрий став першим комерційним виробником основи для піци з нуту. Зараз його лінійка корисних продуктів поповниться двома...

Ізраїльський стартап привіз у Європу 3D-стейки із картоплі та борошна

Досі стейк можна було скуштувати у ресторанах понад дев'яти країнах, де він отримав схвальні відгуки іменитих шеф-кухарів. Тепер інноваційний...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Виробник першого в Україні рослинного стейку запускає унікальні креветки, кальмари, лосось та тунець

Уже цього літа «GreenGo» запропонувала широкій аудиторії українців ніжні...

Щотижня людство вирощує 3 кг лабораторного м’яса, скоро потужності значно зростуть

Там уже встановлена пара блискучих сталевих біореакторів об’ємом 6000...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та...

Штучний інтелект зімітував нюх комах, щоб перевіряти безпечність їжі

Scentian Bio створила біосенсорну платформу, яка працює на штучному...

Молоко пропонують замінити борошнистими черв’яками: це так же поживно

До такого висновку дійшли вчені Маастрихтського університету у Нідерландах.Для...

Вибір редактора
В продовження теми