Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Принтер прямого друку Eddie, виготовлений компанією Primera Technology, отримав сертифікат кошерності Kosher Pareve.

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник зазначає, що слідування правилам виготовлення та постачання кошерного чорнила недостатньо, щоб називати його кошерним, без сертифікації. 

Зараз Primera отримала підтвердження, що її продукт і виробничі процеси відповідають суворим стандартам, встановленим сертифікаційною організацією. 

Primera отримала сертифікат кошерності від американської впливової організації Kosher Supervisors of Wisconsin

«Eddie тепер є продуктом, який не тільки кошерний, але й відповідає найвищим стандартам харчової безпеки, чистоти та якості», – говорить Андреас Хоффманн, керуючий директор DTM Print, яка займається розповсюдженням інноваційної розробки.

За його словами, принтер відповідає всім гігієнічним стандартам. Корпус Eddie створений із нержавіючої сталі. Інші компоненти легко очищаються, а чорнила схвалені схвалені ЄС і FDA.

Це робить Eddie найбезпечнішим принтером прямого друку на харчових продуктах 

Сам же принтер – надзвичайно унікальний. Він дозволяє друкувати персоналізовані зображення на солодощах: випічці, тортах, тістечках тощо. За один підхід нанести зображення відразу на кілька десертів. Максимальний діаметр зображення – 89 мм та 20-25 мм у висоту.

Принтер має автоматизовану систему подачі та лотки для дрібної їжі, як то зефір чи макаруни.

До речі, їстівне чорнило також має сертифікат Halal і підходить для веганів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Шведи створили перше у світі молоко з картоплі для ідеального латте

Для розробки нової лінійки веганського молока Dug, стартап відмовився від традиційних рослинних “молочних” інгредієнтів та використав картоплю.Рецептура також включає...

Велика цукрова компанія створила соковите рослинне м’ясо із жому

Fidesse – це інгредієнт, який має надати ідеальної текстури й соковитості рослинному м'ясу. У компанії говорять, що витратили багато часу...

Японська компанія видалила з яєць білок, який викликає алергію

Це досягнення є важливим кроком у розвитку харчової індустрії, оскільки алергія на яєчний білок є однією з найпоширеніших харчових...

“In future, we plan to proceed with the dark store model” — Olexiy Yukhimchuk, the Rocket co-founder

The Rocket, a Ukrainian food delivery business, picks up its pace and establishes its international presence. In the midst...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Суперпродукт майбутнього: із ряски роблять зелену ікру та збираються вирощувати на Марсі

Ряска (лемна, водяна сочевиця, або інколи навіть “зелена ікра”)...

Підзарядись: Tesla готується до відкриття власних ретро-ресторанів

Наразі заявка очікує на розгляд.Сама ідея не є новою....

Стартап смажить популярні снеки із черв`яків та продає на вулицях

Харчова цінність інноваційних продуктів перевершує звичну м’ясну чи рослинну...

Китайці навчилися друкувати фрикадельки з лабораторного м’яса у промислових масштабах

Вчені запевняють, що створили «клітинну фабрику», яка може виробляти...

Інноваційні технології у сфері ресторанного бізнесу

Кілька років тому найбільш вдалими інноваціями в ресторанному бізнесі...

Вибір редактора
В продовження теми