Кульки, загорнуті у водорості — тепер так виглядає інноваційна кава

Про це на своєму LinkedIn прозвітувався генеральний директор CoffeeB Френк Вайльд.

Рік тому його компанія запустила продажі унікальної розробки, на створення якої пішло 5 років. Це – кавоварка для приготування порційної кави, яка замість популярних пластикових чи алюмінієвих капсул використовує екологічні кавові кульки.

Зовнішній шар водоростей зберігає каву свіжою та смачною

Після заварення кави залишки можна кинути в компостний контейнер.

Поки що інноваційна кава доступна лише у Швейцарії (на батьківщині материнської компанії CoffeeB – гіганта роздрібної торгівлі Migros), Франції та віднедавна – в Німеччині. 

Також у планах компанії – вихід на північноамериканський ринок. Проте коли це станеться, гендиректор CoffeeB поки що не уточнює.

Зате він явно очікує зростання кількості прихильників кулькової кави на існуючих ринках. 

“Ми оптимістично налаштовані, що в найближчі роки [наших споживачів] буде набагато більше”, – говорить Вайльд. І додає, що зараз компанія працює над тим, щоб зробити кавові суміші для заварювання та машини ще кращими.

Нагадаємо, першими кавові кульки в оболонці з водоростей з’явилися саме в Migros. На той час було чимало сумнівів, чи зможе розробник завоювати нішу на ринку, де панують капсульні системи Keurig та Nespresso.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Екологічно чиста кава: як біотехнології змінюють виробництво

Екологічна свідомість стає дедалі важливішою, виробництво кави також піддається значним змінам. Використання біотехнологій та новітніх технологій у цьому процесі...

Фуа-гра із клітин японських перепілок: лабораторне м’ясо вперше дісталося Гонконгу

Компанія Vow представила продукт під назвою Forged Gras, який є альтернативою люксовій делікатесній фуа-грі, виготовленій шляхом вирощування клітин японських...

Розроблено пакування, яке зберігає молоко свіжим до 6 місяців

Карабао — це місцеві водяні буйволи. Вони мають меншу продуктивність, ніж корови, але дають значно жирніше та більш поживне...

Сінгапурські вчені друкують їжу із цвіркунів та моркви

Старіння населення призведе до зростання попиту на продукти, багаті білком. Потужним джерелом білку можуть стати комахи та водорості.Виробництво цих...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Прориви ринку foodtech: від найшвидшого протеїну до передачі ароматів на відстані

Німці, які навчились за допомогою мікробів виробляти найшвидший протеїн...

Сторічний бренд створив курятину в порошку, яка за хвилину перетворюється на м’ясо

Нова лінійка продуктів включає Plant-Based Chick’n, виготовлений лише з...

Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур,...

Біткоїн за енергетик. Binance і Carlsberg Ukraine випустили лімітовану серію Battery. Що з цього вийшло?

Binance – світова блокчейн-екосистема та одна з найбільших криптовалютних...

Український бренд запустив виробництво йогурту-соусу зі смаком томату, базиліку, огірка та кропу

Молокія запустила виробництво та продаж інноваційного продукту — йогурт&соус,...

Вибір редактора
В продовження теми