Кульки, загорнуті у водорості — тепер так виглядає інноваційна кава

Про це на своєму LinkedIn прозвітувався генеральний директор CoffeeB Френк Вайльд.

Рік тому його компанія запустила продажі унікальної розробки, на створення якої пішло 5 років. Це – кавоварка для приготування порційної кави, яка замість популярних пластикових чи алюмінієвих капсул використовує екологічні кавові кульки.

Зовнішній шар водоростей зберігає каву свіжою та смачною

Після заварення кави залишки можна кинути в компостний контейнер.

Поки що інноваційна кава доступна лише у Швейцарії (на батьківщині материнської компанії CoffeeB – гіганта роздрібної торгівлі Migros), Франції та віднедавна – в Німеччині. 

Також у планах компанії – вихід на північноамериканський ринок. Проте коли це станеться, гендиректор CoffeeB поки що не уточнює.

Зате він явно очікує зростання кількості прихильників кулькової кави на існуючих ринках. 

“Ми оптимістично налаштовані, що в найближчі роки [наших споживачів] буде набагато більше”, – говорить Вайльд. І додає, що зараз компанія працює над тим, щоб зробити кавові суміші для заварювання та машини ще кращими.

Нагадаємо, першими кавові кульки в оболонці з водоростей з’явилися саме в Migros. На той час було чимало сумнівів, чи зможе розробник завоювати нішу на ринку, де панують капсульні системи Keurig та Nespresso.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Священник пече на Хмельниччині хліб з тризубами та ремонтує машини для ЗСУ

Тарас Хом'юк став священником у 2010 році, та займався розвитком Української Греко-Католицької Церкви на Хмельниччині. Проте з початком повномасштабної...

Бостонський виробник закусок випустив «здорові» чіпси з протизапальними властивостями

Mark’s Mindful Munchies пропонують корисні закуски із цільного зерна з додаванням натуральних спецій.Цього місяця на полицях магазинів з’явилась нова...

У колишньому військовому бункері українці варять сири з синім чаєм та лавандою

Засновник підприємства Олексій Синельников перетворив на сироварню колишній військовий бункер. А починав він просто у себе на кухні.  Разом з...

Фінни перетворять соняшникову макуху на м’ясо для флекситаристів

Макуха — це відходи, що лишаються після віджиму олії з ядра соняшнику.Оскільки соняшник є третім за величиною джерелом насіння...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Український стартап створив девайси, які очищають воду з річки за 20 хвилин

Заснований випускником економічного факультету Києво-Могилянської академії Андрієм Осадчим, стартап...

Китайський уряд інвестує у розробку альтернативного м’яса на фоні чуми свиней

Попередні одержувачі подібних фінансових асигнувань у Китаї включали розробників...

Індонезійський стартап створив веганський чеддер — з картоплі та рису

Новий рослинний сир стартапу випускається у форматі шматків вагою...

Мікроводорості стануть їжею майбутнього — інвестори несуть гроші

Окрім цього нещодавно залученого капіталу, Quazy Foods офіційно співфінансується...

Сумчани варять для ЗСУ сири у благородній плісняві та загортають у екологічну упаковку

“Ми знайшли однодумців, які дають сировину. Це молоко екстра-ґатунку,...

Вибір редактора
В продовження теми