Кульки, загорнуті у водорості — тепер так виглядає інноваційна кава

Про це на своєму LinkedIn прозвітувався генеральний директор CoffeeB Френк Вайльд.

Рік тому його компанія запустила продажі унікальної розробки, на створення якої пішло 5 років. Це – кавоварка для приготування порційної кави, яка замість популярних пластикових чи алюмінієвих капсул використовує екологічні кавові кульки.

Зовнішній шар водоростей зберігає каву свіжою та смачною

Після заварення кави залишки можна кинути в компостний контейнер.

Поки що інноваційна кава доступна лише у Швейцарії (на батьківщині материнської компанії CoffeeB – гіганта роздрібної торгівлі Migros), Франції та віднедавна – в Німеччині. 

Також у планах компанії – вихід на північноамериканський ринок. Проте коли це станеться, гендиректор CoffeeB поки що не уточнює.

Зате він явно очікує зростання кількості прихильників кулькової кави на існуючих ринках. 

“Ми оптимістично налаштовані, що в найближчі роки [наших споживачів] буде набагато більше”, – говорить Вайльд. І додає, що зараз компанія працює над тим, щоб зробити кавові суміші для заварювання та машини ще кращими.

Нагадаємо, першими кавові кульки в оболонці з водоростей з’явилися саме в Migros. На той час було чимало сумнівів, чи зможе розробник завоювати нішу на ринку, де панують капсульні системи Keurig та Nespresso.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Бельгійці створили «спортивне» пиво — з вітамінами та протеїном

З новим пивом компанія прагне розширити свою цільову аудиторію. До цього Thrive уже запустила безалкогольне спортивне пиво для спортсменів з...

В Україні створили круасан з начинкою зі списку спадщини ЮНЕСКО

Основою страви став зерновий круасан, вперше представлений у меню Lviv Croissants, а начинкою — свинина в томатно-сливовому соусі з...

Найбільший виробник культивованої риби в Європі запустив перший пілотний завод

Новий об’єкт має площу 2000 кв. м, призначену для досліджень, виробництва та офіс на 35 співробітників. Завод включає в себе...

Одна з найбільших країн світу розгортає лабораторії для вирощування «королівської» риби

Зокрема, Центральний науково-дослідний інститут морського рибальства ICAR (CMFRI) підписав меморандум про взаєморозуміння з біотехнологічною компанією Neat Meatt, що базується...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Може вас зацікавити

Українці придумали альтернативу шкідливим картопляним чіпсам — з моркви та буряку

Здорова їжа представлена безліччю смаків – від нейтрально овочевих...

Швейцарці створили із рідкісних яблук добавку проти старіння

«Для харчових продуктів це досить нова технологія. Захоплююче бачити,...

Інноваційні жувальні цукерки покращують м’язи, мозок та імунітет

Все більше ринкових гравців розробляють креатинові жувальні цукерки та...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у...

Вибір редактора
В продовження теми