В Україні вперше випустили мікрофільтроване молоко. Смакує як парне

Один з найбільших виробників молочної продукції компанія «Люстдорф» першою в Україні створила мікрофільтроване пастеризоване молоко.

Мікрофільтрація — це інноваційний ефективний метод очистки молока, який застосовують у світі.

«Сире молоко, яке ми ретельно підбираємо у фермерських господарств, очищується за допомогою сучасних керамічних мембран, які фізично затримують 99,9% бактерій та їх спор. Таке очищення дозволяє лагідно пастеризувати молоко за нижчої температури: 72°С-75°С, і в результаті зберегти його чистий смак, без присмаків і запахів», – ділиться Любов Поліщук, технолог «Люстдорф».

Вона звертає увагу, що смак молока, що потрапляє у склянку, залежить саме від сировини та технології обробки. А мікрофільтрація – це якраз сучасний та ефективний метод очищення сирого молока. 

Мікрофільтроване молоко на 100% має чистий смак молока і може зберігатися в холодильнику 21 добу 

Це особливо важливо для українського споживача в умовах воєнного часу.

Впровадження такої технології — дороговартісне. Її використовують у своєму виробництві провідні підприємства Італії, Канади, Польщі.

Вартість обладнання обійшлося для «Люстдорф» в 1 млн євро

У компанії розповідають, що запустити виробництво мікрофільстрованого молока мали ще на початку 2022 р., але довелося дещо зачекати.

До речі, протягом серпня цього року «Люстдорф» провела велике дегустаційне опитування споживачів щодо вражень від мікрофільтрованого молока та отримала понад дві тисячі схвальних коментарів.

Нагадаємо, раніше «Люстдорф» першою вивела на ринок питну кашу. Продукт позиціонується як повноцінна їжа, яку не потрібно готувати, а можна одразу пити.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Жінки-підприємиці можуть отримати до 100 тис. грн на нове обладнання

Переможці конкурсу отримають гранти в розмірі від 15 тис. до 100 тис. грн на придбання обладнання для розвитку бізнесу...

Nestlé в Україні представила корм, що зменшує рівень алергенів у котів

Pro Plan® LiveClear® - це спеціально розроблений раціон, який зменшує кількість алергену Fel d1, що дозволяє людям з алергічною...

Що таке індустріальний парк? Навіщо вони потрібні?

Індустріальний/промисловий парк – це територія для промислового розвитку в 15 га та більше, виділена при плануванні міста, яка надається...

Мусульмани готові визнати м’ясо, вирощене в лабораторії, халяльним

Халяльні вимоги, викладені MUIS, включають забезпечення того, щоб клітинні лінії для виробництва культивованого м’яса були отримані від видів тварин,...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

В Україні мелють конопляне та макове борошно, яке знижує ризик серцевих захворювань

Макове борошно виготовляють з очищеного і знежиреного маку. Так...

Ізраїльська компанія розробила капсульну їжу із «потворних» овочів

Така їжа візуально вражає. Це зроблено для того, аби...

В Амстердамі показали березовий сироп. На варку йдуть сотні літрів березового соку

Хоча березовий сироп містить багато природних цукрів (глюкози й...

Стрес, ціни та блекаути змінили харчові звички половини українців – опитування

Ключовими факторами, що впливають на харчову поведінку українців, стали...

Мікробний сир захопить більше третини ринку, що стане початком «молочної революції»

Мікробний сир готові купувати 79% споживачів молочних продуктів. Очікується,...

Вибір редактора
В продовження теми