Українська компанія створює інноваційні джеми з натуральними підсолоджувачами

Компанія «Фіта-Трейд», що входить до складу аґрі-фуд платформи HD-group, почала виготовляти варення та джеми на основі цукрової альтернативи – фруктози та стевії.

Раніше у лінійці «Фіта-Трейд» були класичні рецептури джемів та варення з абрикосами, полуницею, малиною, смородиною, чорницею, обліпихою та ін.

Окрім класичних рецептур «Фіта-Трейд» тепер розпочала виробництво продукції, яка не містить у своєму складі цукор.

«Розроблено дві лінійки – одна на фруктозі, яка може підійти людям з цукровим діабетом та людям, які слідкують за рівнем інсуліну у крові та своєю вагою. Друга лінійка – це джеми, де компанія використовує стевію та низькоколорійний цукор – еретритол», – коментує Олександр Братішкін, директор «Фіта-Трейд».

Нові продукти орієнтовані на людей, які обирають здорове харчування та намагаються максимально виключити цукор із свого раціону

Сьогодні «Фіта-Трейд» виробляє 32 види джемів та варення, у 8 видах із яких використано природні цукрозамінники.

У компанії акцентують, що споживачі зараз все частіше слідкують за своїм здоров’ям, харчовими звичками, тому «Фіта-Трейд» переналаштовує лінійку, запускає нові продукти, що відповідають останнім трендам та попиту серед споживачів. 

Безцукрові джеми та варення можна знайти у мережі супермаркетів Varus, на майданчиках Маркетплейс Розетка, PROM, Епіцентр. 

Також компанія підписує контракт на експорт новинок з Великою Британією, додав Олександр Братішкін.

Нагадаємо, раніше «Запорізький хлібокомбінат №1», що також входить до складу HD-group, виготовив для Ізраїлю партію кондитерських виробів єврейського нового року – Рош ха-Шана.

Також варто зазначити, що використання цукрозамінників набуває популярності по всьому світу. Замінники цукру створюють із рослинних решток, за допомогою точної ферментації тощо.

Джерела: Фіта-Трейд, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Традиційні японські десерти разбавлять білком, який синтезують із повітря

У рамках співпраці з японським виробником харчових продуктів Ajinomoto Group, на ринок будуть представлені місячні торти та сендвічі з...

Безос допоміг виробнику альтернативного молока на штучному інтелекті залучити $0,3 млрд

Раунд очолив Tiger Global. У ньому взяли участь Фонд зростання DFJ та ZOMA Lab. Приєдналися також Джек Дорсі, Джо...

Повернення вина в пакетах. ТОП-6 свіжих трендів на ринку напоїв

Чим і як тамуватимемо спрагу в 2021 році? Без сумніву, це будуть більш здорові і «чисті» напої, більш стійкі...

Японський розробник зібрав мільйони на платформу для вирощування клітинного м’яса вдома

Окрім існуючих інвесторів компанію підтримали AgFunder та Beyond Next Ventures, тим самим піднявши загальне фінансування IntegriCulture до $16,4 млн.Кошти...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Німці розробляють технології виробництва котлет, тофу та макаронів із коноплі

Коноплі мають не лише величезний лікувальний потенціал, але й...

Німецькі вчені розробили шоколад із квашеного вівса та дріжджів

Planet A Foods заснували німецькі вчені – брат та...

Американці рекомендують споживати гриби, щоб менше страждати від депресії

У дослідженні були використані дані про дієту та психічне...

Споживачі активно переходять на рослинні яйця: зростає ринок, з’являються нові продукти

Згідно з даними, зібраними некомерційною організацією Good Food Institute...

Через два роки перевірити якість їжі можна буде смартфоном

Вчені з Інституту електронних наносистем ім. Фраунгофера (ENAS) працюють...

Вибір редактора
В продовження теми