Ринок бульбашкового чаю сягне $4 млрд. Гіганти готуються до буму

Ринок бульбашкового чаю зростає. На ньому з’являються нові гравці та набирають обертів гіганти.

Якщо зараз цей сегмент оцінюється в $2,46 млрд (станом на 2023 р.), то до 2030-го він сягне $4,08 млрд. 

Середньорічні темпи приросту ринку бульбашкового чаю оцінюються у 7,51%, а умови до подальшого розвитку експерти називають дуже сприятливими.

На фоні зростаючого інтузіазму чайний бренд CoCo Fresh Tea & Juice планує розширити ринок збуту, зокрема в Південній Азії. У компанії пояснюють, що в регіоні спостерігається значний інтерес з боку франчайзі та підприємців.

«Після відкриття 5000 магазинів по всьому світу CoCo Fresh Tea має найбільше міжнародне покриття з усіх брендів бульбашкового чаю», – говорять у компанії.

Зараз CoCo Fresh Tea планує збільшити цю кількість за рахунок «невикористаного потенціалу» нового ринку.

Бульбашковий чай особливо популярний серед міленіалів та покоління Z

При цьому споживачі все частіше шукають продукти, споживання яких приносило б користь для здоров’я, а не тільки чудовий смак. Тож CoCo Fresh Tea готова «використовувати індивідуальні налаштування», щоб посилювати привабливість свого продукту. Йдеться про врахування специфічних смакових особливостей кожного регіону та врахування глобальних тенденцій.

Нагадаємо, раніше каліфорнійці створили мультитекстурний чай, що смакує краще, якщо його жувати.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

І риба, і м’ясо: учені з Флориди «законсервували» лосось цибулинням

Група вчених на чолі з Сенемом Гюнером досліджували можливості подовження терміну зберігання лосося.На відміну від класичних способів збільшення терміну...

3000 років тому європейці варили сир з пліснявою — докази знайшли у туалеті

Тобто майже три тисячоліття тому робітники соляної шахти в Австрії уже володіли складною технологією виробництва сиру та пива.Результати досліджень...

Borys Shestopalov, HD Group, GFS Shareholder, On National Accelerator to Make Ukraine a Major Player in Global Food Market

Boris Shestopalov is a foodtech evangelist. He represents the generation of business people who create new meanings in seemingly...

Технологи за допомогою мікробного бродіння відтворили смак фіалки та драконового фрукта

Sensegen отримала шість «справжніх фруктових» смаків для харчових продуктів і напоїв, говорить Наташа Д'Соузо, віцепрезидент зі смаків і досвіду...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Датська компанія створила морозиво з пліснявим сиром та рослиною, яку запилюють кажани

Такі тенденції окреслив Хайді Кнудсен, менеджер з маркетингу компанії...

Голландський стартап отримав $35 млн на пельмені з лабораторної свинини

Загальна сума фінансування компанії сягнула $95 млн Оголошення з’явилося через...

П’ять найкорисніших овочів для зміцнення імунітету

Імунна система кожної людини – це захисний бар'єр для...

Pizza Hut запустила перший робот-ресторан, який пече півсотні страв за годину

«Ресторан у коробці» базується на технології Hyper-Robotics, ізраїльського стартапу...

Вибір редактора
В продовження теми