Світовий бренд створив інноваційні суміші для насичення організму водою

Бренд Liquid IV, що належить Unilever і спеціалізується на порошкоподібних електролітних сумішах для напоїв, представив цього літа Hydration Multiplier Sugar-Free – інноваційні суміші для гідруючих напоїв без цукру.

Продукт доступний  у трьох смаках: лимон-лайм, зелений виноград і білий персик.

Сай Чалуваді, віцепрезидент відділу досліджень і розробок Liquid IV, що їх суміші містять утричі більше електролітів, ніж провідні спортивні напої. 

Як альтернативний підсолоджувач виробник обрав алюлозу, оскільки цей інгредієнт природним чином зустрічається в таких рослинах як, наприклад, інжир. 

До речі, алюлоза не викликає глікемічної відповіді порівняно з іншими підсолоджувачами, такими як сукралоза та аспартам, які містяться в деяких сумішах для гідратації.

Для стимулювання імунітету бренд Unilever додав до напою амінокислоти глутамін та аланін.

Також суміші для гідрації містять п’ять основних вітамінів – B3, B5, B6, B12 і вітамін C.

Щоб досягти бажаного смаку при заданій функціональності, технологи витратили 2 роки

«У цьому продукті багато науки, – говорить Чалуваді. – Ми проводимо клінічні та внутрішні дослідження, щоб справді відточити формулу, яка дійсно відповідає нашим обіцянкам фірмового смаку та функціональності».

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що в’єтнамці створили унікальні соломинки для напоїв, які після використання можна з’їсти.

Джерела: Liquid IV, Food Dive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Міжнародна компанія виготовлятиме в Україні унікальне вино з власним генетичним кодом

Виготовляти крафтове вино в Одеській області буде українська Big Wines, що входить до глобальної групи Vinos de La Luz.Філософія...

Німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні

Серед магазинів, що розпочали продаж, — мережі Rewe, Billa і Metro. Це унікальне досягнення стало можливим після успішного залучення компанією...

Японці створили рослинні версії трьох найпопулярніших делікатесів у світі

На заході вони представили стійкі версії трьох найпопулярніших делікатесів у світі: веганські фуа-гра, ікру та трюфельне масло.FoodNiche Summit, який...

Стартап із Кремнієвої долини перепрограмував ДНК дріжджів, щоб створити яєчний білок без курей

Продукт під назвою EVERY ClearEgg має широке застосування та повинен підвищувати поживність нетваринних продуктів.Заснована в 2014 році, компанія розробляє...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Як нейротехнології та штучний інтелект змінюють харчову індустрію та раціон

Штучний інтелект (ШІ) у харчовій індустрії змінює підхід до...

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil...

Українська компанія створила із конопель альтернативу м’ясу, яка гальмує старіння

VITEO Hemp працює на кількох заводах у різних областях...

Щотижня людство вирощує 3 кг лабораторного м’яса, скоро потужності значно зростуть

Там уже встановлена пара блискучих сталевих біореакторів об’ємом 6000...

Британці з найпопулярнішої каші українців зробили чай

Гречка є безглютеновим продуктом, який містить низку важливих поживних...

Вибір редактора
В продовження теми