Перша фабрика лабораторного м’яса з’явиться у Канаді у 2024 році

Канадський стартап з виробництва культивованого м’яса The Better Butchers оприлюднив плани відкрити першу в світі фабрику з виробництва виключно культивованого м’яса протягом наступних двох років.

The Better Butchers хоче стати першою компанією в Канаді, яка виведе на ринок культивоване м’ясо. 

Компанія уже провела «позитивні дискусії» з регуляторними органами країни

Стартап The Better Butchers заснував Мітчелл Скотт, колишній співзасновник американського бренду рослинного м’яса The Very Good Food Company. У 2022 році Скотта було звільнено з посади генерального директора компанії, а цього року сам бізнес був закритий.

«Коли мене безцеремонно вигнали з компанії, співзасновником якої я був, я почав власні дослідження і нарешті створив команду, яка відкриє першу у світі фабрику культивованого м’яса», — сказав Скотт.

Крім того, що культивоване м’ясо може вирішити серйозні екологічні, етичні проблеми та проблеми зі здоров’ям, Скотт вважає, що воно розв’яже деякі проблеми, пов’язані зі сприйняттям споживачами м’яса рослинного походження, такі як смак, текстура та довгий список інгредієнтів.

The Better Butchers планує відкрити м’ясну фабрику у Ванкувері в 2024 році

Компанія зосередиться на портфелі продуктів, що поставляються безпосередньо споживачам, та має у планах вийти на сферу громадського харчування та гуртову торгівлю. 

Бренд працює над прототипами культивованих свинячих сосисок, фрикадельок і маринованих стейків.

Нагадаємо, раніше стартап придумав, як добувати найдорожчий інгредієнт для лабораторного м’яса без забою корів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Ісландії печуть хліб на геотермальних джерелах: закопують у пісок та чекають 24 години

Повітря пахне сіркою, а крізь чорний пісок пробивається гаряча вода. Саме так виглядає чи не найбільш екологічна пекарня у...

Wine Wall — автономний кіоск для продажу вина з роботом-сомел’є

Ідея проекту в тому, щоб запропонувати магазинам та ресторанам автономне рішення для продажу алкоголю.Рішення пропонується в трьох різних розмірах...

Відомий бренд досипав у закуски електролітів. Розповідаємо, для чого

Нові фруктові мікси містять електроліти натрій і магній, а також антиоксиданти та вітаміни A, C і E. Вийшов смачний спортивний...

Йогурт з кісточок абрикосів — інноваційний продукт нового року

Продукт має горіховий, вершковий смак та вже перевірений на тестових ринках. Йогурт з абрикосових кісточок – не перший продукт Kern...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil...

Штучний інтелект слідкує за свіжістю готових обідів та вивчає харчову поведінку споживачів

Компанія співпрацює з сертифікованими комерційними кухнями, щоб приготувати та...

Стартап вирощує у лабораторії чорну ікру на звичайному грибному корінні

Міцелій — це коренева структура грибів, яка складається з...

Покращує стресостійкість: український бренд виготовляє середньовічний шоколад

Шоколад ручної роботи виготовляється з високоякісних какао-бобів за технологією,...

Nestlé вивела на полиці веганський KitKat, який розробляла два роки

Веганська версія культового батончика обіцяє стати альтернативою без компромісів. KitKat...

Вибір редактора
В продовження теми