Бренд «бісерного» морозива завдяки роботам виріс до $150 млн

Бренд морозива Mini Melts, що створює солодощі у вигляді кріогенно замороженого “бісеру” (міні-кульок), завдяки автоматизованим точкам продажу виріс із одного кіоску до $150-міліонного бізнесу.

Якщо у 2005 р. Mini Melts мала один кіоск для продажу морозива, то зараз їх налічується понад дві тисячі.

Ден Кілкойн, генеральний директор Mini Melts США, говорить, що шлях до широкої доступності бренду був непростим. 

Після експериментів із кількома різними кіосками в перші роки компанія почала співпрацювати зі стороннім постачальником машин протягом 2009-2019 рр. І тільки після десятиліття майстрування та адаптації, у 2019 р. вона повернулася до ідеї створити власний роботизований кіоск. 

Роботизований кіоск має висувні блоки для зберігання морозива, які можна легко замінити, а також підтримує оплату картою, Apple Pay та Google Wallet. Для транспортування морозива Mini Melts використовує 40-градусні тягачі.

Концепт незвичного морозива полягає у створенні мінікульок шляхом швидкого заморожування. Технологи говорять, що це забезпечує найліпший смак та м’яке танення, як тільки ложка з морозивом потрапить до рота. 

чим швидше продукт заморозиться, тим краще він буде смакувати

Рідкий азот дозволяє заморожувати продукт за секунди, ділиться Кілкойн.

До слова, незвичайне морозиво зараз доступне по всьому світу, зокрема у Європі, США, Азії та Сінгапурі. Провідною супердержавою виготовлення “бісеру” з морозива є Південна Корея. Ця країна є домом для найбільшого технологічного та дослідницького центру, де випробовуються та вдосконалюються нові методи виготовлення морозива в рідкому азоті та найсміливіші рецепти. 

Нагадаємо, спадковий джелатеріє робить у Львові морозиво до картоплі фрі.

Джерела: Mini Melts, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Nestle поглинає сервіс доставки здорової їжі Freshly майже за мільярд

Кондитерський гігант готовий викласти за контроль над Freshly $950 млн. Механізм заробітку сервісу у продажах наборів готової їжі по...

Вершковий смак, білок та мінімум цукру. Із ячменю вперше створене повноцінне молоко

У ячмінному молоці є те, що шукають споживачі – білок (від 5 до 8 грамів), вітамін D, кальцій. Що...

Служба доставки їжі DoorDash, з капіталізацією приблизно у $16 млрд подала заявку на IPO

Американська служба доставки їжі DoorDash планує вивести компанію на біржу до кінця 2020 року. Акції компанії з'являться на NYSE...

Щоб змінити смак віскі, рокери Metallica приставили до бочок сабвуфери

У Великобританії нещодавно запустили новий бренд міцних алкогольних напоїв, які створювали цілих десять років – Blackened American Whisky. З’явившись...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Україна створює перший індустріальний парк для новітньої харчової промисловості

Індустріальний парк VOLIA об’єднуватиме  три локації, які спеціалізуватимуться на...

Стартап з Бельгії створив перший у світі молекулярний пивний принтер

У якості «розхідників» One Tap використовує спеціальні «пивні картриджі»...

Харчові тренди, які впливатимуть на майбутнє

Щоб насолодитися смаками та дослідити нові кордони гастрономії, заглибмося...

Готується до відкриття найбільша у світі фабрика з виробництва лабораторного м’яса

Підприємство матиме інноваційний центр та дегустаційну кухню, і зможе...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто...

Вибір редактора
В продовження теми