Бренд «бісерного» морозива завдяки роботам виріс до $150 млн

Бренд морозива Mini Melts, що створює солодощі у вигляді кріогенно замороженого “бісеру” (міні-кульок), завдяки автоматизованим точкам продажу виріс із одного кіоску до $150-міліонного бізнесу.

Якщо у 2005 р. Mini Melts мала один кіоск для продажу морозива, то зараз їх налічується понад дві тисячі.

Ден Кілкойн, генеральний директор Mini Melts США, говорить, що шлях до широкої доступності бренду був непростим. 

Після експериментів із кількома різними кіосками в перші роки компанія почала співпрацювати зі стороннім постачальником машин протягом 2009-2019 рр. І тільки після десятиліття майстрування та адаптації, у 2019 р. вона повернулася до ідеї створити власний роботизований кіоск. 

Роботизований кіоск має висувні блоки для зберігання морозива, які можна легко замінити, а також підтримує оплату картою, Apple Pay та Google Wallet. Для транспортування морозива Mini Melts використовує 40-градусні тягачі.

Концепт незвичного морозива полягає у створенні мінікульок шляхом швидкого заморожування. Технологи говорять, що це забезпечує найліпший смак та м’яке танення, як тільки ложка з морозивом потрапить до рота. 

чим швидше продукт заморозиться, тим краще він буде смакувати

Рідкий азот дозволяє заморожувати продукт за секунди, ділиться Кілкойн.

До слова, незвичайне морозиво зараз доступне по всьому світу, зокрема у Європі, США, Азії та Сінгапурі. Провідною супердержавою виготовлення “бісеру” з морозива є Південна Корея. Ця країна є домом для найбільшого технологічного та дослідницького центру, де випробовуються та вдосконалюються нові методи виготовлення морозива в рідкому азоті та найсміливіші рецепти. 

Нагадаємо, спадковий джелатеріє робить у Львові морозиво до картоплі фрі.

Джерела: Mini Melts, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Засновник Starbucks Говард Шульц про те, як інвестиції в співробітників допомагають росту компанії

До 100-річчя журналу Forbes засновник мережі знаменитих кав'ярень написав есе про те, як поєднати прибутковість бізнесу і людське ставлення."У...

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого холодноярського меду, джерельної води та жорнового борошна. Саме жорнове борошно визначає...

Український фудтех-стартап створив веганські страви, що готуються за 10 хвилин

SUSHKA, український виробник здорової їжі швидкого приготування, запустив лінійку здорових веганських страв, які готуються за 10 хвилин. Як розповідають у...

Nestlé інвестувала $0,2 млрд у нові лінії виробництва «безвідходної» кави

Згідно із заявою Nestlé, на місці вже розпочаті роботи з першими виробничими лініями, які, очікується, повністю запрацюють до червня...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

IDS Ukraine за підсумками 2024 року встановила новий рекорд зі сплати податків

Компанія IDS Ukraine, провідний український виробник бутильованої води ТМ «Моршинська», «Миргородська» та інших відомих брендів напоїв, підбила підсумки 2024...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Може вас зацікавити

Ринковий гігант розробив кавуновий порошок, що заряджає воду вітамінами

Новий продукт, розроблений брендом Gatorade, отримав назву Gatorade Hydration...

Камон, хамон. Індичий мініхамон приваблює «зелених» туристів в українські села

Крафтовий продукт має унікальну рецептуру. Зокрема, його обвалюють у...

13 українських сирів визнані найкращими у світі: з бюряком, кавою та митою скоринкою

Цього року на міжнародному конкурсі, який завершився 28 жовтня,...

3000 років тому європейці варили сир з пліснявою — докази знайшли у туалеті

Тобто майже три тисячоліття тому робітники соляної шахти в...

Ізраїль готується стати країною №1 у виробництві інноваційної їжі

Ідейним натхненником такої стратегії став сам прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін...

Вибір редактора
В продовження теми