Жінки можуть отримати 40 тис. грн на створення нового бізнесу

У Запоріжжі оголосили конкурс грантів для підвищення економічної стійкості жінок, постраждалих від війни.

Грантова програма організована завдяки проєкту «Посилення ґендерного реагування та запобігання насильству щодо жінок і дівчат у гуманітарній кризі та кризі біженців в Україні», який реалізує в Запорізькій області Структура ООН Жінки в Україні у партнерстві з громадською організацією «УкрПростір» за фінансової підтримки Уряду Японії. 

Грантове фінансування отримають не менше 40 учасниць. Сума – 41 тис. грн

Кошти необхідно використати на започаткування власної підприємницької справи або нового напрямку бізнесу, започаткування чи розвиток соціального підприємництва, підвищення кваліфікації за професією, навчання за новою професією.

У відборі можуть брати участь підприємці-початківці (стартапи), а також жінки з вразливих категорій населення, які на сьогодні проживають в м. Запоріжжя та в Широківській громаді Запорізької області.

Зокрема, це можуть бути ВПО, матері, що виховують дітей самостійно, багатодітні матері, жінки з інвалідністю або ті, що виховують дітей з інвалідністю, дружини військових, демобілізовані жінки військові, жінки з хронічними захворюваннями, жінки похилого віку (60+), безробітні, малозабезпечені, представниці національних меншин, жінки з дитиною до 1 року, представниці ЛГБТ тощо. 

Заявка подається в електронному вигляді за наданою формою: для навчання, для соціального підприємництва, для розвитку/започаткування бізнесу на електронну адресу [email protected]. До заявки необхідно обов’язково додати мотиваційний лист та резюме, а в темі листа вказати «Заявка на грантовий конкурс [ПІБ]».

Термін завершення прийому документів: 30 вересня 2023 року

Ознайомитися з деталями конкурсу можна тут.

Нагадаємо, на відновлення постраждалого від війни бізнесу можна отримати 100 тис. грн.

Джерела: Дія, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

М’ясо, БАДи, упаковка — все це стартап робить із морської капусти

Особливу увагу на розвитку ринку водоростей зосереджує ЄС.  Очікується, що європейський ринок морських водоростей до 2030 р. сягне 9 млрд...

“We’ve started transforming from artisans to a foodtech company.” Dmytro Borysov – on trends in the restaurant business.

The coronavirus crisis has disrupted the restaurant business. New services, formats, and technological solutions allowed them to survive when...

Виробник «Жигулівського» варитиме пиво на сонячній енергії

Батареї планують встановити на всі дахи, які мають необхідний кут нахилу.«Це буде одна з найбільших установок під власне споживання в Україні», –...

Спадкоємець м’ясного бізнесу продав компанію, й інвестує в лабораторне м’ясо

Дукчевіч розповідає, що його сім’я продала компанію у 2019 році, під час пандемії COVID-19. Покупцем виступила Entrepreneurial Equity Partners,...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

У 2021 році буде складено Глобальний індекс продовольства

Глобальний індекс харчових інновацій дозволить порівняти фактори, що сприяють...

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil...

Вчені створили ванілін із використаних пластикових пляшок

Команда з Единбурзького університету використала у лабораторії кишкову паличку...

Найбільша українська мережа кав’ярень відкрила перший заклад у Польщі

Новий заклад розташований у центрі Варшави на вулиці Маршалковській,...

Інноваційний стартап створив аналог м’ясного соку з червоних мікроводоростей

Стартап Yemoja, що займається розробкою морських інгредієнтів, розробив продукт,...

Вибір редактора
В продовження теми