Жінки можуть отримати 40 тис. грн на створення нового бізнесу

У Запоріжжі оголосили конкурс грантів для підвищення економічної стійкості жінок, постраждалих від війни.

Грантова програма організована завдяки проєкту «Посилення ґендерного реагування та запобігання насильству щодо жінок і дівчат у гуманітарній кризі та кризі біженців в Україні», який реалізує в Запорізькій області Структура ООН Жінки в Україні у партнерстві з громадською організацією «УкрПростір» за фінансової підтримки Уряду Японії. 

Грантове фінансування отримають не менше 40 учасниць. Сума – 41 тис. грн

Кошти необхідно використати на започаткування власної підприємницької справи або нового напрямку бізнесу, започаткування чи розвиток соціального підприємництва, підвищення кваліфікації за професією, навчання за новою професією.

У відборі можуть брати участь підприємці-початківці (стартапи), а також жінки з вразливих категорій населення, які на сьогодні проживають в м. Запоріжжя та в Широківській громаді Запорізької області.

Зокрема, це можуть бути ВПО, матері, що виховують дітей самостійно, багатодітні матері, жінки з інвалідністю або ті, що виховують дітей з інвалідністю, дружини військових, демобілізовані жінки військові, жінки з хронічними захворюваннями, жінки похилого віку (60+), безробітні, малозабезпечені, представниці національних меншин, жінки з дитиною до 1 року, представниці ЛГБТ тощо. 

Заявка подається в електронному вигляді за наданою формою: для навчання, для соціального підприємництва, для розвитку/започаткування бізнесу на електронну адресу [email protected]. До заявки необхідно обов’язково додати мотиваційний лист та резюме, а в темі листа вказати «Заявка на грантовий конкурс [ПІБ]».

Термін завершення прийому документів: 30 вересня 2023 року

Ознайомитися з деталями конкурсу можна тут.

Нагадаємо, на відновлення постраждалого від війни бізнесу можна отримати 100 тис. грн.

Джерела: Дія, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британський гумор: впровадять маркування калорій та заборонять рекламу шкідливої їжі

Оскільки близько 28% дорослих і 21% дітей у віці 10-11 років Великобританії страждають ожирінням, уряд країни розробив ряд рекомендацій...

У 900-літньому монастирі Ґрімберґен відкрили інноваційну пивоварню та ресторан

Ультрасучасна броварня абатства Ґрімберґен повертає мистецтво пивоваріння до його витоків — туди, звідки все почалося майже 900 років тому,...

Насіння ацтеків лікує все — від гіпертонії до раку. Дослідження

Глобальний попит на другорядні культури, такі як чіа, просо та ямс, уже зараз починає зростати. Вони набувають все більшого...

Створили каву в чайних пакетах. Після подрібнення її промивають азотом

Кава в пакетиках орієнтована на споживачів, які не мають часу повноцінно приготувати напій в дорозі чи в поході, та...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Рослинне морозиво б’є рекорди — пандемія та параноя підштовхують попит

Категорія морозива традиційно характеризується ​​поблажливістю з боку споживачів. Тим...

Тернопільський виробник яблук сушить здорові снеки з фруктів та кабачків

ФГ “Гадз” має 670 га саду та вирощує щороку...

VOLIA ДО ПЕРЕМОГИ: індустріальний парк у Вінниці — шлях до нової foodtech екосистеми

Парк має стати справжнім інкубатором для проєктів у харчовій...

Тепер без похмілля: в алкоголь з адаптогенними грибами інвестують мільйони доларів

Функціональні напої містять специфічні інгредієнти, які сприяють здоров’ю споживачів....

Швейцарці створили рослинну качку за технологією, якій уже 60 років

Рослинне м’ясо Planted виготовляється лише з кількох натуральних інгредієнтів....

Вибір редактора
В продовження теми