На відновлення постраждалого від війни бізнесу можна отримати 100 тис. грн

Постраждалі громади Миколаївської області можуть отримати гранти на підтримку та розвиток малого бізнесу.

Програму грантової допомоги запустила міжнародна організація Save the Children у співпраці з Центром Підтримки Бізнесу та Економічного Розвитку.

Завдяки програмі дрібні підприємці можуть отримати $2500 (приблизно 92 тис. грн) на відновлення та зміцнення економічного потенціалу своїх громад.

Гранти можуть отримати підприємці Миколаївської, Баштанської, Снігурівської,  Вознесенської міських територіальних громад, Галицинівської, Шевченківської, Березнегуватської, Горохівської, Мішково-Погорілівської територіальних громад, а також Первомайськаої та Широківської сільських громад.

Кінцевий термін реєстрації у програмі – 15 вересня 2023 р.

Заповнити заявку на реєстрацію можна за посиланням.

Грантова програма реалізується у два етапи. Перший – це проходження дводенної тренінгової програми, яка надає практичні знання з написання бізнес-планів та подачу грантових заявок на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій.

Другий етап – безпосередньо подання на грантову програму Save the Children з подальшою участю у конкурсному відборі для отримання грошової допомоги на відновлення чи підтримку бізнесу.

Організатори звертають увагу, що участь у програмі є безкоштовною, але реєстрація не гарантує автоматичної участі у програмі. Відбір отримувачів допомоги відбуватиметься саме на другому етапі конкурсу.

Нагадаємо, на енергомодернізацію підприємства можна отримати майже півмільйона гранту

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Корейці випустили тунця із зернових відходів, оцту та какао

Компанія виробляє альтернативне м’ясо, використовуючи перероблені інгредієнти (наприклад, зерно), які б інакше пішли у відходи. Інноваційний рослинний тунець містить DHA...

Новозеландський стартап після рекордного фінансування випустив веганське в’ялене м’ясо

Розробка ідеальної текстури була результатом річного науково-дослідного проєкту між Off-Piste, Massey University та Callaghan Innovation, а також урядового гранту...

Кулебяка для Кулібіна. Uniliver навчає сім’ї винаходити їжу з відходів

«Харчові відходи — це зростаюча гуманітарна та екологічна криза», — говорить Крістіна Бауер-Планк з Unilever.Компанія взяла за мету боротьбу...

«М’ясо» зі сейтану врятує від глобального потепління

Сейтан або «пшеничне м’ясо»  — це рослинний білок, який виготовляється з пшеничної клейковини Дані показують, що вуглецевий слід продукції LoveSeitan...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Невидиме випромінювання та гриби: вчені створили вітаміни для веганів

Згідно угоди, зусилля Scelta Inside будуть спрямовані на використання...

Три тисячі видів алкоголю та кава Stаrbucks. Дніпровський супермаркет зняв питання, що випити

Вартість фірмових напоїв, представлених на сайті компанії, коливається від...

Тепер без похмілля: в алкоголь з адаптогенними грибами інвестують мільйони доларів

Функціональні напої містять специфічні інгредієнти, які сприяють здоров’ю споживачів....

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити...

Вибір редактора
В продовження теми