Сімейне господарство створило енергетичні медові снеки для ЗСУ

Сімейне фермерське господарство Fedosov Family Farm створює у Миколаївській області енергетичну “Медову пасту +292” – з волоським горіхом, родзинками, арахісом, журавлиною та вівсяними пластівцями.

Снек «Медова паста +292» має енергетичну цінність у 292 кКал на одну порцію, високий вміст легкозасвоюваних вуглеводів, білків та насичених жирів а також багатий вітамінний склад, який позитивно впливає на імунітет.

Половину енергетичної суміші займає квітковий мед

Решта (у змінній пропорції) – мед та сухофрукти.

Для військовослужбовців та волонтерів Fedosov Family Farm надає знижку: ціна за одну порцію складає 14,70 грн а за набір з 12 порцій 175 грн. Звичайна ціна за енергетичний бокс з 12 порцій – 250 грн. 

Минулого року сімейне фермерське господарство отримало грант від програми Глобального договору ООН в Україні.

«Наше господарство знаходиться у Миколаївській області. З перших днів війни локація перебуває в зоні бойових дій, тому пасіка, виробничі приміщення та житловий будинок отримали значні пошкодження», – зазначила тоді Ольга Федосова, яка представляла Fedosov Family Farm.

Якраз за допомогою гранту та участі у менторській програмі компанії вдалося налагодити виробництво медового продукту для ЗСУ.

Тиждень тому енергетичні снеки “Медова паста +292” представляли український стенд у тірольських Альпах (Австрія). 

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що наступного року в Європі запустять продажі молекулярного веганського меду, який отримують без бджіл.

Джерела: Fedosov Family Farm, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Європа готується до дегустацій лабораторної їжі. В меню — сосиски, пельмені і риб’ячий жир

Згідно з даними Нідерландського фонду клітинного сільського господарства, заявки на схвалення клітинного м’яса та морепродуктів подали відразу три місцеві...

Покоління Z назвало головним пріоритетом їжу. Половина — за рослинне м’ясо

Цей показник збільшився з 21% восени 2020 року, але не досяг 25%, зафіксованих у 2019-му.Аналітики Piper Sandler проводили опитування...

Український бренд експортує до ЄС снеки за стародавніми рецептами індіанців

У 2022 році, попри війну, продажі компанії зросли майже на 35% Річний витог компанії склав 23 млн грн.  Окрім того,...

Французи створили порошковий йогурт та кефір. З них можна робити солодощі і пекти піцу

Компанія Epi Ingredients презентувала нову концепцію добавок для кондитерських виробів — So Candy.Виробник йогуртових порошків пропонує їх використовувати у...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Українці стали більше пити кави вдома — дослідження.

Основні світові тренди ринку кави дійшли й до українського...

Делікатна страва. Смажений бекон із пшениці хрустить та пахне, як справжнє м’ясо

Головними складниками продукту є в’яжучий компонент Lory Bind на...

Володарі премії Оскар дадуть мільйон євро амбасадору рослинного харчування

Премія Earthshot була заснована у 2020 році Королівським фондом...

У 900-літньому монастирі Ґрімберґен відкрили інноваційну пивоварню та ресторан

Ультрасучасна броварня абатства Ґрімберґен повертає мистецтво пивоваріння до його...

Корейці вироблятимуть найдешевші лабораторні стейки у світі — по 90 грн за кілограм

Вирішальне значення для зниження собівартості клітинного м’яса буде мати...

Вибір редактора
В продовження теми