Сімейне господарство створило енергетичні медові снеки для ЗСУ

Сімейне фермерське господарство Fedosov Family Farm створює у Миколаївській області енергетичну “Медову пасту +292” – з волоським горіхом, родзинками, арахісом, журавлиною та вівсяними пластівцями.

Снек «Медова паста +292» має енергетичну цінність у 292 кКал на одну порцію, високий вміст легкозасвоюваних вуглеводів, білків та насичених жирів а також багатий вітамінний склад, який позитивно впливає на імунітет.

Половину енергетичної суміші займає квітковий мед

Решта (у змінній пропорції) – мед та сухофрукти.

Для військовослужбовців та волонтерів Fedosov Family Farm надає знижку: ціна за одну порцію складає 14,70 грн а за набір з 12 порцій 175 грн. Звичайна ціна за енергетичний бокс з 12 порцій – 250 грн. 

Минулого року сімейне фермерське господарство отримало грант від програми Глобального договору ООН в Україні.

«Наше господарство знаходиться у Миколаївській області. З перших днів війни локація перебуває в зоні бойових дій, тому пасіка, виробничі приміщення та житловий будинок отримали значні пошкодження», – зазначила тоді Ольга Федосова, яка представляла Fedosov Family Farm.

Якраз за допомогою гранту та участі у менторській програмі компанії вдалося налагодити виробництво медового продукту для ЗСУ.

Тиждень тому енергетичні снеки “Медова паста +292” представляли український стенд у тірольських Альпах (Австрія). 

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що наступного року в Європі запустять продажі молекулярного веганського меду, який отримують без бджіл.

Джерела: Fedosov Family Farm, Facebook

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Дослідження: до 2030 року 10% м’яса в світі стане штучним

За даними аналітиків J’son&Partners Consulting, до 2025 року фудтеч виросте до $ 390 млрд. Найбільш значні темпи зростання в...

Відомий шеф-кухар Спайк Мендельсон інвестує в кокосові креветки

Спайк Мендельсон є власником ресторану PLNT Burger, що наразі налічує 10 точок та створив лінійку закусок із в’ялених грибів...

Морозиво із мікроводоростей хлорели обійшло за користю молочні десерти

Морозиво на основі хлорели відповідає вимогам екологічності, поживності та функціональності. Його розробили у співпраці з Датським технологічним інститутом (DTI).Альтернатива...

Гастрономічні тренди 2025 року: які смаки та технології домінуватимуть?

Гастрономія завжди була ареною експериментів, де нові смаки, інгредієнти й технології змінюють наше сприйняття їжі. У 2025 році ця...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Лабораторна вирізка: стартап патентує технологію, що дозволить друкувати преміальне м’ясо

Заявка стосується нового методу біодруку, який має значно покращити...

Британці «смажать» пончики під пучком пари — без жиру та консервантів

Ентоні Флетчер, засновник стартапу, у співпраці з британськими вченими...

Інкубатор інновацій шукає стартапи, які вирощують м’ясо найрозумніших безхребетних

Безліч активістів виступили проти вирощування на промислових фермах хижої...

На перше лабораторне м’ясо в ресторані шикуються черги попри преміальні ціни

Культивовані м’ясні продукти обох компаній доступні лише у преміальному...

Одноразові горнятка для кави після використання розпадаються на пил

Розроблені за допомогою 3D-друку, глиняні контейнери, тарілки та горнятка...

Вибір редактора
В продовження теми