Українська компанія виготовила для Ізраїля кошерний пряник до єврейського нового року

«Запорізький хлібокомбінат №1», що входить до складу HD-group, відновив співпрацю з Ізраїлем, у рамках якої було виготовлено та експортовано партію кондитерських виробів – «Пряник Кошерний».

Після складнощів в логістиці, викликаних воєнним станом в країні, в цьому році HD-group відновила співпрацю з партнерами із Ізраїлю та виконала індивідуальне замовлення до єврейського нового року – Рош ха-Шана, говорить Сергій Смірнов, керівник експортних продажів HD-group.

Також пряник поставлятимуть до релігійних громад України

У компанії говорять, що продукт відповідає високим нормам кошерності. 

«Виробництво потребує особливих вимог до сировини та супроводжується відповідними ритуалами, що передбачено культурою, способом життя та вірою єврейського народу. Наприклад, обов’язковою є молитва та запуск печей рабином», – каже Сергій Смірнов.

За його словами, таким чином компанія проявляє максимальну гнучкість у відносинах за своїми партнерами та забезпечує специфічні потреби, що стоять поза існуючими технологіями та стандартами.

Нагадаємо, HD Group – експерт в хлібобулочній галузі України. До війни на власних семи підприємствах компанія щорічно виробляла близько 180 тис. тонн хлібобулочних і кондитерських виробів. 

Особливий фокус компанія спрямовує на інновації та розбудову прибуткового foodtech в Україні. На думку Бориса Шестопалова, акціонера HD Group, це можливо завдяки об’єднанню та кластеризації для забезпечення масштабів виробництва, спільного виходу на зовнішні ринки й розширення географії.

Попри війну, такий індустріальний foodtech парк HD Group створила у Вінниці. З минулого року там зосереджений перший промисловий кластер для харчової галузі VOLIA. Парк має стати справжнім інкубатором для проєктів у галузі foodtech. 

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені надрукували із борошна найтонші спагеті у світі. Вони загоюватимуть рани.

Спосіб виготовлення рекордно тонких нановолокон дослідники з Університетського коледжу Лондона описали у дослідженні, опублікованому в Nanoscale Advances. Нановолокна — це...

Китайці створили 3D-м’ясо за допомогою какао, грибів та злаків

Сонгбай Лю і Шаньшань Ван, дослідники з Університету Чжецзян в Китаї, розробили рецептуру альтернативного м’яса із «тіста», яке включає...

Кухонний «комбайн»: смарт-сад вирощує обід прямо на кухонному столі

Установка створена на кшталт домашньої кавомашини, де замість капсул з кавою використовуються рослинні капсули з насінням Smart Soil. Вони...

Bunge розробила дитячу суміш, яка імітує материнське молоко китаянок

Згідно із заявою  компанії, новий інгредієнт розроблено на основі недавнього дослідження, яке показало, що у материнському грудному молоці жінок...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Може вас зацікавити

Без скарг та вихідних: розробник роботів з доставки їжі залучив $17 млн

Роботи Starship Technologies вже здійснили 1 млн доставок у...

Стравою 2023 року стануть хліб та макарони зі знежирених домашніх цвіркунів

Держави-члени Європейського Союзу дали “зелене світло” проекту імплементаційних постанов...

ТОП-8 суперфудів для зниження стресу та поліпшення настрою

Ми всі знаємо, від поганого настрою може врятувати шматочок...

Danone анонсував випуск йогурту з відбракованих фруктів

Проект запущений в партнерстві зі стартапом Full Harvest. Це...

Європейські вчені знайшли дієвий спосіб привчити людей їсти комах

Проблему взялися вирішити європейські дослідники.Когнітивний нейробіолог, доктор Яніна Зойберт...

Вибір редактора
В продовження теми