На енергомодернізацію підприємства можна отримати майже півмільйона гранту

Громадська організація «Міжнародна фундація розвитку» оголосила про старт конкурсу грантової підтримки для енергомодернізації підприємств під час воєнного часу.

Проєкт передбачає надання організаційної, технічної та фінансової підтримки 25 обраним підприємствам, які постраждали від військових дій.

В рамках конкурсу фахівці проводитимуть на підприємствах експрес-енергоаудити, шукатимуть шляхи розвитку потенціалу та поліпшення енергоефективності.

Окрім експертних консультацій, переможці відбору отримають грант розміром 10 000 євро в розрахунку на підприємство (близько 400 тис. грн за поточним курсом)

Кошти можуть бути використані виключно для фінансування енергоефективних заходів, визначених у грантовому договорі за результатом проведення енергоаудиту.

Дедлайн подачі заявки: 1 вересня 2023 р.

З формою заявки та деталями конкурсу можна ознайомитися тут.

Участь у конкурсі можуть взяти приватні підприємства виробничого сектору. Пріоритет надаватиметься тим, які здійснили тимчасову релокацію та продовжують господарську діяльність. 

Нагадаємо, українські підприємства також можуть отримати грант до 10 000 євро на виробництво життєво необхідних товарів та послуг як то виготовлення печива, м’яса, консервів, дитячого харчування, соків, виробництво масла та сиру тощо.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Технології харчування: як новітні розробки та інновації в їжі змінюють наш раціон

Технології проникають у всі сфери життя, не оминувши й харчову індустрію. Харчові технології постійно розвиваються, і новітні розробки та...

ТОП-8 суперфудів для зниження стресу та поліпшення настрою

Ми всі знаємо, від поганого настрою може врятувати шматочок чогось смачненького – не панацея, та все ж краще, ніж...

Добрі гени: ТОП-5 тенденцій, які формуватимуть інновації у світі їжі

Якщо торік головною тенденціїєю  у сфері харчових продуктів була безпека, то у 2021-му на передній план вийдуть технології. У...

Дві третини м’яса та молока до 2050 року замінять альтернативні продукти — дослідження

Згідно з дослідженням британської екологічної благодійної організації та аналітичного центру Green Alliance, альтернативна білкова промисловість може стати ключем до...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

На орбітальних станціях з’являться біоректори для вирощування лабораторного м’яса

За словами співзасновника та головного операційного директора Micro Meat...

Сакральна компанія з Одеси створює «живі» пасти з українського мигдалю та конопель

В основі унікальної технології — обсмажування горіхів у потоці...

Японці розробили спосіб як адаптували гранолу до мікробіому споживача. Тест можна зробити вдома.

Рецептура проста — багаторазове запікання цілих злаків та їх...

Pizza Hut запустила перший робот-ресторан, який пече півсотні страв за годину

«Ресторан у коробці» базується на технології Hyper-Robotics, ізраїльського стартапу...

Віце-президент Google та один з продовольчих гігантів інвестували у протеїн із ряски

Кошти підуть на будівництво першого комерційного заводу, який запустять...

Вибір редактора
В продовження теми