Стартап створив перший ростер, який обсмажує каву радіохвилями

Стартап ansā Roasting Inc., який створив унікальну настільну кавоварку CoffeeTech, залучив $9 млн інвестицій.

Кошти підуть на комерціалізацію розробки на ринку Північної Америки.

CoffeeTech відкриває нову еру в кавовій індустрії з оборотом в $300 млн 

На відміну від традиційних ростерів кави, які використовують газ для смаження зерен, мікроростер Ansā e23 використовує радіохвилі. 

Ця система відома як діалектичне нагрівання і працює подібно до мікрохвильової печі, прогріваючи кавове зерно від серцевини до оболонки.

Ростер має вбудовану камеру. Це допомагає координувати смаження зерен за допомогою системи комп’ютерного бачення. Точне застосування радіохвиль для передачі енергії окремим зернам забезпечує дуже рівномірне та однорідне смаження.

Оцінюючи розробку, експерти говорять, що цифрові кавоварки будуть однією із провідних категорій у найближчі роки. 

Електронні обсмажувачі кави уже показали свій потенціал у мережах роздрібної торгівлі, тож численні компанії пробують повторити цей успіх, випускаючи ростери для домашнього застосування. Але розробка Ansā – унікальна. Компанія першою застосувала саме електромагнітне нагрівання для обсмажування кави.

Прилад зручно розміщується на будь-якій стільниці, що робить його ідеальним доповненням до будь-якого комерційного приміщення, наприклад, лобі готелю, ресторану, кафе чи спільного робочого середовища. 

Компактний, елегантний ростер працює тихо, без диму та прохолодний на дотик. Це є надійною альтернативою величезним, шумним і димливим промисловим жаровням.

Нагадаємо, раніше американці випустили протеїнову каву у стіках. Один пакетик повноцінно замінює яйце.

Джерела: ansā, Cision

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю

“Гуцало Джелато” має широкий асортимент. Це ягідні щербети, пивне морозиво, морозиво з лісовими шишками, гілочками смереки, вершкове з овечого...

Австралійці створили дитячу суміш із кокоса. Майже як материнське молоко

Співпраця з Університетом Квінсленду, батьками та медичними фахівцями дозволила створити продукт, що максимально наближений до материнського молока та забезпечує...

Молоді науковці із Німеччини створили нейропляшку, яка «обманює» смакові рецептори людини

По суті споживачі «обманюють мозок», використовуючи пляшку Air Up.Система пиття створена таким чином, що надає воді смаку без використання...

Овочі, що ростуть в магазині. До 2025 року гідропоніка стане хітом продажів

Джулія відкриває програму для планування меню і вносить стартові параметри, щоб спланувати святкову вечерю. Кількість осіб – 7, у...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Стартап створив замінник м’яса із відходів виноробства та адаптогенних грибів

Рослинна котлета готується з італійської трюфельної олії та тріо...

Чорнила каракатиці та закваска – українці печуть хліб, що ніколи не пліснявіє

Пекарня «Жицень» – це сімейна справа всього життя двох...

Веганський стартап легендарного рок-музиканта купує ринковий гігант

Бренд займається виробництвом замінника молока на основі трав та...

У біореакторі «варять» із цукру натуральні барвники, яких не існує в природі

Створена ними «безклітинна» платформа може забезпечити біосинтез затребуваних пігментів.Перші...

Вибір редактора
В продовження теми