Сільських жінок навчать створювати харчові стартапи та підтримають фінансово

ГС «Бізнес Мережа Сільських Жінок» пропонує стати учасницями унікальної програми, спрямованої на підтримку підприємництва сільських жінок.

Програма реалізується в партнерстві з Дніпропетровською обласною ГО «Сільськогосподарська консультаційна служба» та неурядовою організацією Socodevi, в рамках Проєкту розвитку підприємництва для постраждалого від конфлікту сільського населення в Україні «WeProsper».

Фінансування проєкту забезпечує уряд Канади

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку до 23:00 03 вересня 2023 року.

Організатори висувають кілька умов для учасниць:

  • бути зареєстрованою на Програму та «Студії лідерських компетенцій сільських жінок» до 31.08.2023;
  • отримати на свою скриньку форми заявки та умови Конкурсу;
  • до 23:00 03 вересня 2023 року заповнити та подати електронну заявку.

Про результати відбору буде повідомлено орієнтовно 30 вересня.

Програма містить кілька блоків. Перший включатиме щомісячні онлайн зустрічі, які змінюють ставлення до себе, створюють додаткові можливості у розумінні, що сільські жінки – це особистості зі значним потенціалом та ресурсами. Другий блок – зустрічі з жінками-лідерками, які мають досвід у підприємництві, мотивують та запалюють.

Третій блок – це навчальні відвідування успішних підприємницьких проєктів. На локаціях жінкам покажуть підходи до ведення господарської дільності з можливістю дегустації продукції.

Четвертий блок – участь у Літній школі стартапів, яка відкриє доступ до спеціальних лідерських, продуктивних та фінансових ресурсів.

Кінцевим блоком стане участь у Конкурсі на отримання підтримки сільським жінкам, які створюють продуктову базу та надають якісні пропозиції та послуги. 

Заповнити заявку можна тут.

Нагадаємо, жінки-підприємниці Дніпропетровської області можуть отримати до 100 тис. грн на нове обладнання.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Австрієць виготовив в Україні преміальний делікатес, якому дві тисячі років

Засновник бренду – австрійський бізнесмен Томас Бруннер, який у 2004 році приїхав до України як директор з маркетингу українського...

Хумус із квасолі та снеки з гороху: український шеф-кухар запустив новий бренд автентичної їжі

Продукцію виготовляють із локальних інгредієнтів, серед яких ключову роль відіграють традиційні українські бобові культури.  У листопаді асортимент розшириться: очікуються приправи...

На кулінарній платформі Kittch, яку створили українці, можна готувати в AR-окулярах та замовляти продукти жестами

Розробники домовилися з всесвітньовідомим виробником процесорів Qualcomm про створення режиму доповненої реальності для користувачів.Тепер користувачі платформи можуть вчитися готувати...

Екологічно чиста кава: як біотехнології змінюють виробництво

Екологічна свідомість стає дедалі важливішою, виробництво кави також піддається значним змінам. Використання біотехнологій та новітніх технологій у цьому процесі...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Нідерландська селекційна компанія створила огірки, які можна смажити

Після приготування огірки лишаються твердим і хрустким Розробник стверджує, що...

Британці вироблятимуть ковбасу з культивованого м’яса: запущений найбільший біореактор в Європі

Завод площею 18 000 квадратних футів відкрила місцева компанія...

Колишній топ-менеджер Kraft Heinz створив веганське вершкове морозиво із вівса

До нової категорії OATSIDE увійшов через рік після отримання...

Віце-президент Google та один з продовольчих гігантів інвестували у протеїн із ряски

Кошти підуть на будівництво першого комерційного заводу, який запустять...

Стартап створив напої зі спіруліни, що сприяють бадьорості та виводять токсини

Низькокалорійний напій виготовлений з натуральних інгредієнтів і не містить...

Вибір редактора
В продовження теми