Сільських жінок навчать створювати харчові стартапи та підтримають фінансово

ГС «Бізнес Мережа Сільських Жінок» пропонує стати учасницями унікальної програми, спрямованої на підтримку підприємництва сільських жінок.

Програма реалізується в партнерстві з Дніпропетровською обласною ГО «Сільськогосподарська консультаційна служба» та неурядовою організацією Socodevi, в рамках Проєкту розвитку підприємництва для постраждалого від конфлікту сільського населення в Україні «WeProsper».

Фінансування проєкту забезпечує уряд Канади

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку до 23:00 03 вересня 2023 року.

Організатори висувають кілька умов для учасниць:

  • бути зареєстрованою на Програму та «Студії лідерських компетенцій сільських жінок» до 31.08.2023;
  • отримати на свою скриньку форми заявки та умови Конкурсу;
  • до 23:00 03 вересня 2023 року заповнити та подати електронну заявку.

Про результати відбору буде повідомлено орієнтовно 30 вересня.

Програма містить кілька блоків. Перший включатиме щомісячні онлайн зустрічі, які змінюють ставлення до себе, створюють додаткові можливості у розумінні, що сільські жінки – це особистості зі значним потенціалом та ресурсами. Другий блок – зустрічі з жінками-лідерками, які мають досвід у підприємництві, мотивують та запалюють.

Третій блок – це навчальні відвідування успішних підприємницьких проєктів. На локаціях жінкам покажуть підходи до ведення господарської дільності з можливістю дегустації продукції.

Четвертий блок – участь у Літній школі стартапів, яка відкриє доступ до спеціальних лідерських, продуктивних та фінансових ресурсів.

Кінцевим блоком стане участь у Конкурсі на отримання підтримки сільським жінкам, які створюють продуктову базу та надають якісні пропозиції та послуги. 

Заповнити заявку можна тут.

Нагадаємо, жінки-підприємниці Дніпропетровської області можуть отримати до 100 тис. грн на нове обладнання.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Nestlé за допомогою мікробів створила продукт для нарощування м’язів

Це – сироватковий білок Orgain Better Whey, без лактози та нетваринного походження. У Nestlé зазначають, що цей продукт також є...

23 млн грн на яблуках: український бренд переробляє фрукти на цукерки та чипси

Основний продукт компанії — фруктові цукерки, які приносять 80% доходу. Решту виторгу забезпечують фруктові чипси та цукати.Ідея створення бренду...

Університет штату Вашингтон вперше в історії отримав схвалення FDA на виробництво генномодифікованої свинини

Вчені Університету штату Вашингтон використовували передові методи генного редагування, щоб створити свинину з покращеними характеристиками. Ця нова технологія дозволяє...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

МХП представила власні кулінарні рішення на міжнародній виставці SIAL 2024

Компанія фокусується на продуктах з доданою цінністю — підготовлених...

В Ізраїлі представили перший в світі стейк рибай на основі клітин, надрукований на 3D принтері

Технологія 3D-біодруку Aleph Farms поєднує в собі культивування клітин...

Ізраїльська компанія найняла робота друкувати веганські 3D-бургери

Ізраїльська компанія використовуватиме цю технологію для виробництва м’ясних альтернатив...

Гастрономічні тренди 2025 року: які смаки та технології домінуватимуть?

Гастрономія завжди була ареною експериментів, де нові смаки, інгредієнти...

Лідери ринку виростили в лабораторії корм для котів, який робить їх розумнішими

У новому кормі виробники поєднали культивований червоний морський люціан...

Вибір редактора
В продовження теми