Сільських жінок навчать створювати харчові стартапи та підтримають фінансово

ГС «Бізнес Мережа Сільських Жінок» пропонує стати учасницями унікальної програми, спрямованої на підтримку підприємництва сільських жінок.

Програма реалізується в партнерстві з Дніпропетровською обласною ГО «Сільськогосподарська консультаційна служба» та неурядовою організацією Socodevi, в рамках Проєкту розвитку підприємництва для постраждалого від конфлікту сільського населення в Україні «WeProsper».

Фінансування проєкту забезпечує уряд Канади

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку до 23:00 03 вересня 2023 року.

Організатори висувають кілька умов для учасниць:

  • бути зареєстрованою на Програму та «Студії лідерських компетенцій сільських жінок» до 31.08.2023;
  • отримати на свою скриньку форми заявки та умови Конкурсу;
  • до 23:00 03 вересня 2023 року заповнити та подати електронну заявку.

Про результати відбору буде повідомлено орієнтовно 30 вересня.

Програма містить кілька блоків. Перший включатиме щомісячні онлайн зустрічі, які змінюють ставлення до себе, створюють додаткові можливості у розумінні, що сільські жінки – це особистості зі значним потенціалом та ресурсами. Другий блок – зустрічі з жінками-лідерками, які мають досвід у підприємництві, мотивують та запалюють.

Третій блок – це навчальні відвідування успішних підприємницьких проєктів. На локаціях жінкам покажуть підходи до ведення господарської дільності з можливістю дегустації продукції.

Четвертий блок – участь у Літній школі стартапів, яка відкриє доступ до спеціальних лідерських, продуктивних та фінансових ресурсів.

Кінцевим блоком стане участь у Конкурсі на отримання підтримки сільським жінкам, які створюють продуктову базу та надають якісні пропозиції та послуги. 

Заповнити заявку можна тут.

Нагадаємо, жінки-підприємниці Дніпропетровської області можуть отримати до 100 тис. грн на нове обладнання.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Столітня компанія із Японії пече крекери із голів креветок та залишків лапші

Заснована у 1866 р., Keishindo базується в місті Кейшіндо (Нагої), яке відоме крекерами з креветок, виготовленими з сурімі (креветкової...

«У подальшому ми плануємо розвивати формат dark store», — Олексій Юхимчук, співзасновник Rocket

В Україні нарощує оберти та виходить за кордон сервіс доставки їжі з ресторанів та супермаркетів Rocket. Одночасне підключення 10 міст,...

Rubies in the Rubble: інноваційні приправи вироблені з залишків харчових продуктів

Rubies in the Rubble спеціалізується на виробництві харчових продуктів з частин фруктів та овочів, які зазвичай відкидаються через вигляд...

Мішленівський шеф-кухар готує еко-страви на двох лезах від старого млина

Обід у його ресторані Knystaforsen обійдеться у 2450 шведських крон на одну особу  (приблизно 10 тис. грн), і скоріше...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Часник без запаху — ліванська компанія отримала премію за кращий продукт 2021 року

Ліванська компанія Garlidoux перетворила звичайний часник на часник без...

В Україні створили круасан з начинкою зі списку спадщини ЮНЕСКО

Основою страви став зерновий круасан, вперше представлений у меню...

Хліб з морських водоростей протидіє гіпертонії та містить багато білку

Технологія біологічної випічки Sea & Flour розрахована на виготовлення...

Український виробник чаю, яким смакував Байден, міксує для пасажирів унікальні сорти

В компанії розповідають, що авторські чаї Molfar стали доступними...

Найбільше агентство з сертифікації кошерності визнало лабораторне м’ясо

Це стало першою та ключовою точкою дотику релігійних дієтичних...

Вибір редактора
В продовження теми