На створення нових робочих місць можна отримати 5 млн грн від американської програми

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускає грантову програму для допомоги українським підприємствам у розвитку кадрового потенціалу задля підвищення економічної стабільності та сприяння інноваціям.

У рамках програми передбачено близько 20 грантів на суму $35 000–150 000 (приблизно 1,3–5,6 млн грн).

Мета проєкту – збереження та створення робочих місць, зокрема, через підвищення кваліфікації, перенавчання та працевлаштування працівників підприємств (включно з внутрішньо переміщеними особами), які втратили роботу внаслідок війни та/чи хотіли б перейти в нову галузь (світчери), реалізацію інкубаційних/акселераційних програм розвитку підприємництва, самозайнятості та експортних спроможностей підприємств.

Подати заявку на отримання гранту можуть малі та середні підприємства, бізнес-асоціації, неурядові організації, бізнес-спільноти або інші організації з розвитку підприємництва.

Заявники мають заповнити грантову заявку (Додаток А) через онлайн платформу Submittable, деталізований бюджет гранту (Додаток B), а також графік реалізації гранту (Додаток C). 

Прийом заявок триватиме до 1 грудня 2023 року (включно)

Детальна інформація про грантову програму та заявки для заповнення доступні за посиланням

Нагадаємо, що програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому та міжнародному ринку, допомагає в розбудові прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями експорту. Наприклад, раніше USAID оприлюднила плани надати близько 100 грантів на суму від $10 тис. до $35 тис. на виробництво крафтової їжі.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Готовність №1. ТОП-3 нових трендів на ринку їжі від Наталії Шмігельскої

Україна активно долучається до глобальних трендів, і вже зараз кілька компаній заявили про вихід на ринок з інноваційними замінниками...

Швейцарка сушить на Тернопільщині органічні чаї за прадавнім методом

Засновницею бренду стала Крістіна Лібергер, швейцарка, яка переїхала до України. До переїзду Крістіна створила асоціацію підтримки органічної агрокультури “Жива...

Експерти знайшли унікальне джерело протеїну, його продажі вже обійшли сою та горох

Секрет Chocho полягає в тому, що його отримують із люпину під назвою чочо. Вирощений в Андах на висоті від 11...

Сироварня на вогні Formaggio olive робить винний сулугуні та сирні кейк-попси

Так з’явились інновіційні винний сулугуні та сирні кейк-попси Винний сулугуні починають готувати класичним способом. Сир варять, засолюють та дають йому...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Пляжний бургер та крабовий пиріг: канадські гіганти створюють м’ясо з цукрових водоростей

Наразі триває етап науково-дослідної роботи у рамках партнерства та...

З конопель, кешью та макадамії створили перший у світі концентрат «безмолочного молока»

Це дозволяє отримати екологічний продукт з довшим терміном зберігання...

Випустили джина: У Фінляндії виготовили перший джин на основі вівсяного молока

На розробку продукту частково надихнув член правління Arctic Blue...

Сінгапурська компанія розробила автоматизовані біореактори для вирощування лабораторного м’яса

Сінгапурська SingCell, заснована у 2020 році, розробила повністю автоматизовані...

Mealhero — сервіс доставки заморожених продуктів з девайсом для їх розігрівання за передплатою

Бельгійський стартап доставляє своїм клієнтам заморожені набори для приготування...

Вибір редактора
В продовження теми