На створення нових робочих місць можна отримати 5 млн грн від американської програми

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускає грантову програму для допомоги українським підприємствам у розвитку кадрового потенціалу задля підвищення економічної стабільності та сприяння інноваціям.

У рамках програми передбачено близько 20 грантів на суму $35 000–150 000 (приблизно 1,3–5,6 млн грн).

Мета проєкту – збереження та створення робочих місць, зокрема, через підвищення кваліфікації, перенавчання та працевлаштування працівників підприємств (включно з внутрішньо переміщеними особами), які втратили роботу внаслідок війни та/чи хотіли б перейти в нову галузь (світчери), реалізацію інкубаційних/акселераційних програм розвитку підприємництва, самозайнятості та експортних спроможностей підприємств.

Подати заявку на отримання гранту можуть малі та середні підприємства, бізнес-асоціації, неурядові організації, бізнес-спільноти або інші організації з розвитку підприємництва.

Заявники мають заповнити грантову заявку (Додаток А) через онлайн платформу Submittable, деталізований бюджет гранту (Додаток B), а також графік реалізації гранту (Додаток C). 

Прийом заявок триватиме до 1 грудня 2023 року (включно)

Детальна інформація про грантову програму та заявки для заповнення доступні за посиланням

Нагадаємо, що програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому та міжнародному ринку, допомагає в розбудові прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями експорту. Наприклад, раніше USAID оприлюднила плани надати близько 100 грантів на суму від $10 тис. до $35 тис. на виробництво крафтової їжі.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Без звуків «Му»: молочний сир без корів з’явиться на ринку через два роки

Замість корів Formo використовує мікроорганізми, кодовані послідовностями ДНК молочного білка. Ці клітини вирощують у ферментері, поки не буде отримано...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Водорості зі зміненими генами виробляють продукт, схожий на справжнє м’ясо

Отримані волокнисті нитки будуть використовуватися в рослинному м’ясі або сирі з мінімальною обробкою для забезпечення необхідної текстури.Вчені розповідають, що...

Uber купує чилійську службу доставки продуктів. Угоду закриють наступного місяця

Uber придбав мажоритарний пакет акцій Cornershop ще у 2019 році. Уже тоді генеральний директор компанії Дара Хосровшахі говорила, що...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Сінгапурська компанія розробила автоматизовані біореактори для вирощування лабораторного м’яса

Сінгапурська SingCell, заснована у 2020 році, розробила повністю автоматизовані...

Корейці за допомогою точного бродіння створили досконалий сир з вівса

Минулого року Armored Fresh залучила $23 млн інвестицій, щоб...

Українці питимуть на Новий рік пиво із шоколадом, який здобув світове золото

Для напою використали чорний шоколад із домініканської какаовели, а...

Технологи та хокеїсти випустили першу рослинну індичку та фрикадельки з помідорів для веганів

Нове розширення асортименту компанії Planterra Foods спрямоване задовольнити зростаючий...

Розробник м’яса із глив збільшив виробництво на 600% через неймовірний попит

Виробничий майданчик у Північному Йоркширі уже розширили на 3000...

Вибір редактора
В продовження теми