Інноваційний робот-бармен міксує коктейлі за допомогою штучного інтелекту

Barsys, компанія, яка протягом останніх п’яти років створює прилади для дому, розробила робота-бармена, який окрім своєї елегантності відрізняється інноваціями та функціональністю.

У новій розробці Barsys поєднала досвід міксування коктейлів з передовими технологіями.

Візуально довершена машина керується мобільним додатком через Bluetooth та створює коктейлі з шести інгредієнтів, включаючи спиртні напої та свіжий сік. Кожен відсік вміщує 900 мл інгредієнтів. 

У мобільному додатку можна знайти ексклюзивну колекцію рецептів коктейлів від найкращих барів світу, відомих міксологів і провідних брендів алкогольних напоїв.

Робот-бармен працює на штучному інтелекті, що допомагає враховувати вподобання користувачів та доводити кожен коктейль до досконалості.

У дизайні Barsys 360 майстерно поєднані математика, методи, натхненні природою, і традиційні принципи дизайну

Додаток Barsys за допомогою розширених алгоритмів і налаштувань користувача пропонує персоналізовані рекомендації на будь-який смак. 

Також у додатку можна коригувати розмір коктейлю, обирати інгредієнти та контролювати кожен аспект приготування. 

Barsys 360 живиться від адаптера USB і працює за допомогою технології Bluetooth 5.0. Він досить портативний і важить менш за 5 кілограмів (без рідини). 

Робот-бармен пропонується у світлому та темному дизайні й коштує на сайті компанії 444 євро.

Нагадаємо, раніше стартап з Ізраїлю GKI Group створив робота-бармена, який розмовляє. Бармена звати Сесілія, і вона не тільки наливає напій, але й підтримає розмову.

Джерело: Barsys

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Coffee with lime. Conceptualist Khudo tells about new restaurants, lockdown delivery, and Instagram chandelier

NEWFOOD talked to the holding's co-founder, Andrii Khudo, about new venues, concepts, dishes, and the post-pandemic restaurant world. Recently, you've...

Голландський стартап отримав $35 млн на пельмені з лабораторної свинини

Загальна сума фінансування компанії сягнула $95 млн Оголошення з’явилося через місяць після того, як Meatable спільно з Mosa Meat, HollandBIO...

Названі світові потужності виробництва їжі із мікробів. Де найбільше?

Згідно з даними останнього звіту Інституту доброї їжі (Good Food Institute, GFI) та Integration Consulting, наразі в Європі розміщено...

Пивоварня Carlsberg у Данії запустила технологію, що перероблятиме 90% води

Нова система переробки допоможе щороку економити під час виробництва пива 500 млн літрів води. Загалом її споживання зменшиться вдвічі...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Луддити на марші: влада Нідерландів штучно стримує попит на рослинне молоко

Wakker Dier провела аналіз розвитку середніх цін на літр...

Шістсотрічна українська солеварня випустила сирну сіль та шукає нового інвестора

Склад сирної солі включає різні сири, як от "Світанок",...

Не гудуть. ТОП-10 компаній, які планують нажитися на їстівних хробаках та цвіркунах

BUG смажить сушені цвіркуниПіонер у світі розробки рецептур продуктів...

Американці створили «домашнього бармена», що готує 40 коктейлів одним натисканням кнопки

Представлений у двох варіантах Drinkworks Home Bar, забезпечує якість...

Пломбір із козячого молока та сири в кропиві — на Прикарпатті створюють незвичайні продукти

Морозиво з козячого молока — експеримент “Ми зупинилися тільки на...

Вибір редактора
В продовження теми