Інноваційний робот-бармен міксує коктейлі за допомогою штучного інтелекту

Barsys, компанія, яка протягом останніх п’яти років створює прилади для дому, розробила робота-бармена, який окрім своєї елегантності відрізняється інноваціями та функціональністю.

У новій розробці Barsys поєднала досвід міксування коктейлів з передовими технологіями.

Візуально довершена машина керується мобільним додатком через Bluetooth та створює коктейлі з шести інгредієнтів, включаючи спиртні напої та свіжий сік. Кожен відсік вміщує 900 мл інгредієнтів. 

У мобільному додатку можна знайти ексклюзивну колекцію рецептів коктейлів від найкращих барів світу, відомих міксологів і провідних брендів алкогольних напоїв.

Робот-бармен працює на штучному інтелекті, що допомагає враховувати вподобання користувачів та доводити кожен коктейль до досконалості.

У дизайні Barsys 360 майстерно поєднані математика, методи, натхненні природою, і традиційні принципи дизайну

Додаток Barsys за допомогою розширених алгоритмів і налаштувань користувача пропонує персоналізовані рекомендації на будь-який смак. 

Також у додатку можна коригувати розмір коктейлю, обирати інгредієнти та контролювати кожен аспект приготування. 

Barsys 360 живиться від адаптера USB і працює за допомогою технології Bluetooth 5.0. Він досить портативний і важить менш за 5 кілограмів (без рідини). 

Робот-бармен пропонується у світлому та темному дизайні й коштує на сайті компанії 444 євро.

Нагадаємо, раніше стартап з Ізраїлю GKI Group створив робота-бармена, який розмовляє. Бармена звати Сесілія, і вона не тільки наливає напій, але й підтримає розмову.

Джерело: Barsys

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Україні з’явився інноваційний хліб, який може зберігатися місяцями

Хоча пастеризація поширена у виробництві молочних продуктів, це є одним із методів консервування хліба також. Інші способи подовження зберігання випічки...

Желе з біореактора: стартапи шукають нові способи створення желатину

Textura Tempo позиціонується як «новий тип желатину», може використовуватися для кремів, начинок, замороженої випічки та решти термочутливих продуктів.Інгредієнт можна...

Швейцарський роздрібний гігант взяв на “тест-драйв” морепродукти, створені мікробами

У рамках співпраці Migros оцінюватиме сприйняття споживачами нових альтернатив тунця та сига, а також їх потенціал зробити революцію на...

McDonald’s реконструював найбільший ресторан в Україні. Тепер він з ліфтом.

Зазначається, що загальна площа оновленого ресторану сягає 944 кв м, має 193 посадкових місця в залі та ще 88...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

«Ідеальне м’ясо» з солодкого люпину. Його можна додати в суп або пельмені

Співзасновниця фірми Джен Дрю зазначила, що універсальність Luprene підтверджує те,...

Пеппероні для робота. Domino’s офіційно запускає безпілотну доставку піци

Відтепер покупці, які роблять замовлення на веб-сайті Domino's, самі...

Курячі нагетси обсмажують на повітрі, щоб знизити вміст жиру на 75%

Сьогодні споживачі шукають кращі варіанти комфортної їжі. Зважаючи на...

Рибні консерви з жовтого гороху стали найкращою смаковою інновацією 2021 року

Альтернативні морепродукти будуть представлені у трьох типах продуктів: рибний...

«Чорні кухні»: Ресторатор Дмитро Борисов про те, як галузь пристосовується до локдаунів

«Сподіваюся, що до кінця року ми побудуємо повноцінну IT-інфраструктуру,...

Вибір редактора
В продовження теми