Виробничий гігант подвоїв продажі рожевих ананасів, які розробляли 16 років

Del Monte Fresh Produce, виробничий гігант на ринку високоякісних свіжих і свіжозрізаних фруктів і овочів, подвоїв продажі ексклюзивного рожевого ананасу Pinkglow, на розробку якого біоінженери витратили 16 років.

Попит на унікальний фрукт набагато перевищує пропозицію, говорять в компанії.

Pinkglow продають в роздріб на обраних ринках у Канаді та США. Мережа збуту постійно розширюється. 

Рожевий ананас – єдиний у своєму роді. Він вирощується в ультра-лімітованих об’ємах

Pinkglow значно соковитіший та солодший, ніж традиційний ананас та має унікальний смак з нотками цукеркових ароматів. Особливо гарно виглядає екзотичний фрукт після нарізання. 

У компанії пояснюють, що ананас модифікований таким чином, щоб виробляти більше лікопену, ферменту, який створює червонуватий відтінок у кавунах і помідорах. 

До речі, це не єдина розробка компанії. Раніше Del Monte запропонував ринку ананаси Honeyglow, відомі своїм золотистим кольором і надзвичайно солодким медовим смаком, на які досі “полюють” покупці.

У майбутньому компанія планує розширити інновації на авокадо.

Нагадаємо, раніше найбільший у світі філіппінський постачальник фруктів та овочів створив веганську альтернативу шкірі з ананасу.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британська компанія з мільйонними продажами створила цільну баранину з королівської гливи

Wicked Kitchen запевняє, що її продукт є першим у своєму роді на ринку.Печеня з рослинної ягнятини з гранатовими зернами...

За десять років існування ринку лабораторного м’яса на ньому з’явилося 150 гравців

За цей час Mosa Meat розпочала будівництво гігантського заводу промислового виробництва поблизу пілотного заводу у Маастрихті, а дві країни...

В Україні створили перший рослинний стейк. Він схожий на мармурову яловичину

Паралельно з запуском виробництва рослинного стейка, компанія вже налагодила виготовлення бургерних котлет GreenFish, GreenBeef та фаршу GreenFarsh.За властивостями продукти...

Зефір з сидром та активованим вугіллям — на Kickstarter шукають інвесторів проєкту

Станом на 7 вересня проєкт зібрав понад $2 тис. доларів. Пошук потенційних інвесторів триватиме до 25 жовтня.Проєкт Mystic's Mallows...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Стартап створив каву із жита, кореня кульбаби та чорної смородини

Northern Wonder, заснована в 2021 р., використовує комбінацію нетропічних...

У Південній Кореї варять за спеціальною технологією пармезан із вівса

Використовуючи власну запатентовану технологію, яка імітує традиційний спосіб старіння...

Покоління Pepsi. Легендарний бренд перейшов на «функціональні» напої для підлітків

Напої Frutly випускаються у трьох смаках: полуниця з ківі,...

Чао-какао: із відходів плодів какао створили сік та борошно з пікантним смаком

Протягом останніх двох років компанія Cabosse Naturals працювала над...

Британських котів годуватимуть курятиною із клітин. Отримано перший дозвіл

Таким чином Meatly стала першою в країні, кому дозволили...

Вибір редактора
В продовження теми