Виробничий гігант подвоїв продажі рожевих ананасів, які розробляли 16 років

Del Monte Fresh Produce, виробничий гігант на ринку високоякісних свіжих і свіжозрізаних фруктів і овочів, подвоїв продажі ексклюзивного рожевого ананасу Pinkglow, на розробку якого біоінженери витратили 16 років.

Попит на унікальний фрукт набагато перевищує пропозицію, говорять в компанії.

Pinkglow продають в роздріб на обраних ринках у Канаді та США. Мережа збуту постійно розширюється. 

Рожевий ананас – єдиний у своєму роді. Він вирощується в ультра-лімітованих об’ємах

Pinkglow значно соковитіший та солодший, ніж традиційний ананас та має унікальний смак з нотками цукеркових ароматів. Особливо гарно виглядає екзотичний фрукт після нарізання. 

У компанії пояснюють, що ананас модифікований таким чином, щоб виробляти більше лікопену, ферменту, який створює червонуватий відтінок у кавунах і помідорах. 

До речі, це не єдина розробка компанії. Раніше Del Monte запропонував ринку ананаси Honeyglow, відомі своїм золотистим кольором і надзвичайно солодким медовим смаком, на які досі “полюють” покупці.

У майбутньому компанія планує розширити інновації на авокадо.

Нагадаємо, раніше найбільший у світі філіппінський постачальник фруктів та овочів створив веганську альтернативу шкірі з ананасу.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Варять, як пиво – інноваційне молоко з’явиться на полицях супермаркетів

Сума залишається нерозкритою, але відомо, що минулого року стартап уже зібрав $16 млн початкового капіталу.Компанія в даний час виробляє...

Покращує стресостійкість: український бренд виготовляє середньовічний шоколад

Шоколад ручної роботи виготовляється з високоякісних какао-бобів за технологією, яка дозволяє зберегти унікальні смаки та аромати. Для цього виробництво...

Стартап із Кремнієвої долини перепрограмував ДНК дріжджів, щоб створити яєчний білок без курей

Продукт під назвою EVERY ClearEgg має широке застосування та повинен підвищувати поживність нетваринних продуктів.Заснована в 2014 році, компанія розробляє...

Кулінарні експерти з Тель-Авіву не змогли відрізнити лабораторне м’ясо від звичайного

До свого тель-авівського ресторану The Chicken SuperMeat запросила трійку високопоставлених кулінарних експертів та медіа-персон – суддю MasterChef Міхала Анскі,...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Більше комбучі та квашеної капусти: продажі їжі для зміцнення імунітету зросли на 50%

Щоб зробити такий висновок, дослідники проєкту Packaged Facts проаналізували...

Сімейна ферма на Житомирщині вимочує козиний сир у червоному вині — стає делікатесом

Червоний сир має назву Мурсія аль Віно. Щоб отримати...

Бельгійський стартап зібрав мільйони на дослідження білків, що роблять несправжню рибу рибою

Стартап з харчових технологій Paleo закрив початковий раунд фінансування...

Український бренд створює хрусткі снеки, що на 100% складаються із сиру

ТМ «snEco» була заснована у 2015 році двома братами,...

Скандинави питимуть український іван-чай, ферментований за традиційними рецептами

Цього року компанія прийняла участь у найбільшій скандинавській виставці...

Вибір редактора
В продовження теми