Найвідоміший виробник вівсяного молока відкриває власні магазини морозива

Найвідоміший і найбільший у світі виробник вівсяного молока шведська харчова компанія Oatly відкрила магазин м’якого морозива на основі вівса у Амстердамі (Нідерланди), а до 10 вересня запустить ще десять таких на станціях німецького метро.

Рослинні молочні ласощі продають у екологічних стаканах із картону без традиційного пластикового покриття. Ложки – теж паперові.

Морозиво буде продаватися до 31 серпня

У магазині пропонують порції зі смаком ванілі, кави та матчи. М’яке морозиво на основі вівса можна поєднувати також з різними начинками.

Начинки представлені у вигляді динамічного меню з такими інгредієнтами як ягоди, цукрові фавлі та гострі пластівці чилі. 

Паперові стаканчики для вівсяного морозива виготовляє Paper2Paper. Вони пропонуються у об’ємах 110 мл, 180 мл та 230 мл.

Упаковка виготовлена ​​з картону з покриттям на водній основі. Тож її можна переробляти, як будь-який інший папір.

Це найкраще рішення, говорять в Oatly, адже більшість паперових стаканчиків виготовляються з картону з поліетиленовим покриттям. Крім того, деякі паперові стаканчики виготовляються з картону з біопластиковим покриттям. В обох випадках упаковку кваліфікуються як одноразову з комбінованих матеріалів і її не можна переробляти як папір. Такі стаканчики не є дружніми до екології, акцентують в компанії.

Нагадаємо, Oatly прагне досягти оцінки свого бізнесу в $10 млрд, розпочинаючи публічне розміщення в США. Раніше компанія також оприлюднила плани щодо будівництва одного з найбільших у світі заводів з виробництва вівсяного молока.

Джерела: Oatly, FoodIngredientsFirst

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Курячу грудку чи стейк вирощуватимуть із клітин тварин за три тижні

Такої думки Емі Чен, головний операційний директор UPSIDE Foods, яка нещодавно отримала в США дозвіл на комерційні продажі свого...

Безалкогольні винні концентрати – британці хочуть перевинайти Каберне Совіньйон

Заснована винним критиком та письменником Метью Джуксом, компанія прагне розкрити у своїх напоях ту ж багатогранність, що і пляшка...

Технологічний стартап з доставки їжі залучив півмільярда доларів інвестицій

Як повідомив Мікі Куусі, генеральний директор та співзасновник компанії, кошти будуть інвестовані у співробітників, технології та ринки присутності.Wolt ще...

Українська пивоварня варить крафтові напої в колаборації з музикантами

“Після перемоги буде велике свято, на якому проллється багато пива. Ми дуже цього чекаємо і відкладаємо сорти на той...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Піонер ринку рослинного м’яса випустить стейк, який поверне компанії втрачені мільярди

Новий продукт матиме мінімальний перелік інгредієнтів із високим вмістом...

Індонезійська компанія розробила стейк з шиїтаке та водоростей за $5

Стейки без м’яса готуються шляхом поєднання соєвого білка, грибів...

Вчені поселили буру гниль на вичавки смородини, і отримали новий ароматизатор

Результати дослідження вони опублікували в ACS’ Journal of Agricultural...

Ринковий гігант створив першу холодну каву швидкого приготування. Це займає всього 60 хвилин

Новинка буде представлена ​​на виставці у Чикаго, яка проходитиме...

Британці «смажать» пончики під пучком пари — без жиру та консервантів

Ентоні Флетчер, засновник стартапу, у співпраці з британськими вченими...

Вибір редактора
В продовження теми