Молекулярний білок вперше сертифікували як не ГМО. Піде на спортивне харчування

Молочний білок MicelPure став першим продуктом Arla Foods Ingredients, сертифікованим як не ГМО. Молекулярний продукт пройшов суворе тестування та відстеження виробництва на всіх стадіях.

MicelPure — це міцелярний ізолят казеїну. Він містить 86% природного білка та багато кальцію, ідеально підходить для спортивного харчування та інших корисних харчових продуктів.

Ізолят виробляється з данського молока за технологією м’якої мембранної фільтрації. Це допомагає білку залишається у своїй природній «нативній» формі з мінімальною денатурацією, тим самим зберігаючи поживні властивості.

Нативні білки — це ті, які містять всі незамінні амінокислоти, необхідні організму для будівництва і відновлення м’язів і органів.

Унікальність продукту – у нативній формі білку

Такий “надпродукт” максимально зберігає всі свої початкові поживні властивості після екстракції.

«MicelPure нагороджено печаткою Non-GMO Project Verified і логотипом Butterfly, найбільш надійним сертифікатом для продуктів без ГМО в Північній Америці», — говорить Троельс Норгаард Лаурсен, директор відділу здоров’я та ефективності Arla Foods. 

До слова, знак Non-GMO Project Verified — це найбільш визнана схема сертифікації харчових продуктів після USDA Organic і найшвидше репутаційно зростаючий знак у галузі виробництва натуральних продуктів.

Продажі брендів, які мають логотип Butterfly, відразу зростають на 20%

Нагадаємо, Arla Foods відкрила нову категорію білків, створивши протеїн з унікальним харчовим профілем, що має перевагу над сироватковим білком. «Надбілок» відкривав нові можливості для виробників лікувального та спортивного харчування.

Джерела: Arla Foods Ingredients

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

До останньої краплі: стартап з виробництва «чайних бомбочок» отримав $5 млн інвестицій

Загалом обсяг залучених інвестицій від старту проєкту становить $8,4 млн.Зібрані кошти допоможуть Tea Drops розширитися від поточної моделі прямої...

Покращує стресостійкість: український бренд виготовляє середньовічний шоколад

Шоколад ручної роботи виготовляється з високоякісних какао-бобів за технологією, яка дозволяє зберегти унікальні смаки та аромати. Для цього виробництво...

В Індії створили морозиво та льодяники, що світяться як медузи, коли їх облизують

Реакція ґрунтується на ферменті люциферази, який при лизанні язиком створює ефект світіння за звичайних умов, без застосування ультрафіолету.За словами...

Сегмент рослинної риби схожий на дикий захід: на що стартапи отримують інвестиції у 2022 році

Ці цифри враховують усі інвестиції в компанії, що займаються виробництвом рослинних, ферментованих і культивованих морепродуктів.Величезна частка зібраного фінансування пішла...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Стартап із Кремнієвої долини перепрограмував ДНК дріжджів, щоб створити яєчний білок без курей

Продукт під назвою EVERY ClearEgg має широке застосування та...

Новозеландці створили безалкогольні джин, віскі та ром — не дають сп’яніти, але настрій піднімають

У компанії стверджують, що їхній безалкогольний джин, ром і...

У бельгійських вафлях замінили вершкове масло на жир з комах

«Жир на основі комах є стійкою та здоровою альтернативою...

Із вівса та водоростей: ринок рослинного молока подвоїться до 2030 року

На сьогодні ринок рослинної молочної продукції оцінюється в $12,6...

Американский виробник альтернативного м’яса відкриє свій дослідний центр з тестувальною кухнею в Китаї

Гігант альт-м'ясної промисловості Beyond Meat планує глобальне розширення, відкривши...

Вибір редактора
В продовження теми