Виробники інноваційної їжі можуть отримати до 1 млн грн гранту

Український фонд стартапів запускає Велику грантову хвилю для українських підприємців. Згідно з програмою, планується профінансувати 30 малих і середніх підприємств на загальну суму 750 000 євро.

Сума кожного гранту складе  до 25 000 євро (приблизно 1 млн грн).

Фінансування гантової програми буде забезпечене за рахунок Європейського Союзу та уряду Німеччини. 

У конкурсі на отримання фінансування можуть брати участь малі й середні компанії, які створюють інноваційні продукти та послуги або хочуть розширюватися на експорт.

Від одного підприємства приймуть лише одну заявку. Пов’язані компанії теж не можуть подавати заявки.

Щоб взяти участь, необхідно мати мати зареєстроване ТОВ з чисельністю від 11 до 100 найманих працівників. Заявник має не вести бізнес на тимчасово окупованих територіях, у росії, білорусі та інших країнах, які входять до санкційного списку; заробляти не більше ніж 10 млн євро на рік; не бути банкрутом та не мати боргів. І обов’язково – розробляти інноваційні продукти або мати потенціал працювати на експорт.

Щонайменше 51% акцій бізнесу має належати українцям. 

Ознайомитися з деталями грантової програми та подати заявку можна тут.

Дедлайн подання заявок — 25 серпня 2023 року

Нагадаємо, держава компенсує до 1 млн грн вартості обладнання для харчового бізнесу ветеранів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробник веганського меду удосконалив технологію та готується до запуску в Європі

Рік тому компанія провела два стартові раунди залучення інвестицій – на $5,7 млн та $2,2 млн. А також отримала...

Рожевий сир на Поліссі варять із молока нубійських кіз, англійських корів та приправляють місцевими міфами

У асортименті ферми — півтора десятка позицій. Час дозрівання сирів залежить від виду: якщо сирам з білою пліснявою знадобиться...

М’ясо, вирощене в лабораторії, незабаром заповнить супермаркети США

FDA заявило, що готове схвалити продаж вирощеного в лабораторії м'яса інших виробників. Зараз регулятор "веде переговори з кількома компаніями", включаючи...

У Нідерландах з картопляного лушпиння з допомогою мікробів роблять олію, що замінить пальмову

«Новий продукт надзвичайно схожий з пальмовою, соняшниковою та кокосовою оліями», — кажуть виробники.Стартап уже отримав перші інвестиції у розмірі...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Інкубатор інновацій шукає стартапи, які вирощують м’ясо найрозумніших безхребетних

Безліч активістів виступили проти вирощування на промислових фермах хижої...

Німці друкують молоко у вигляді аркушів А4. Щоб випити, треба додати води

Продукт має вигляд квадратних аркушів карамельного відтінку. Вони мають...

Астронавт відкрив у канадських преріях найбільший завод з виробництва горохового протеїну

Церемонія офіційного відкриття пройшла онлайн — її провів відомий...

Виробник кефіру створив напої з грибів, що зменшують тривожність та піднімають настрій

Адаптогенні напої є останнім доповненням до портфоліо ферментованих напоїв...

Поляки створили шоколад із верблюжого молока і привчатимуть до нього Європу

«Верблюже молоко підходить для людей з непереносимістю лактози, цукровим...

Вибір редактора
В продовження теми