Виробники інноваційної їжі можуть отримати до 1 млн грн гранту

Український фонд стартапів запускає Велику грантову хвилю для українських підприємців. Згідно з програмою, планується профінансувати 30 малих і середніх підприємств на загальну суму 750 000 євро.

Сума кожного гранту складе  до 25 000 євро (приблизно 1 млн грн).

Фінансування гантової програми буде забезпечене за рахунок Європейського Союзу та уряду Німеччини. 

У конкурсі на отримання фінансування можуть брати участь малі й середні компанії, які створюють інноваційні продукти та послуги або хочуть розширюватися на експорт.

Від одного підприємства приймуть лише одну заявку. Пов’язані компанії теж не можуть подавати заявки.

Щоб взяти участь, необхідно мати мати зареєстроване ТОВ з чисельністю від 11 до 100 найманих працівників. Заявник має не вести бізнес на тимчасово окупованих територіях, у росії, білорусі та інших країнах, які входять до санкційного списку; заробляти не більше ніж 10 млн євро на рік; не бути банкрутом та не мати боргів. І обов’язково – розробляти інноваційні продукти або мати потенціал працювати на експорт.

Щонайменше 51% акцій бізнесу має належати українцям. 

Ознайомитися з деталями грантової програми та подати заявку можна тут.

Дедлайн подання заявок — 25 серпня 2023 року

Нагадаємо, держава компенсує до 1 млн грн вартості обладнання для харчового бізнесу ветеранів.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Український виробник чаю, яким смакував Байден, міксує для пасажирів унікальні сорти

В компанії розповідають, що авторські чаї Molfar стали доступними у потягах з грудня минулого року.“Коли до нас звернулась Укрзалізниця...

Аргентинський стартап робить яскраві барвники з ниткоподібних грибів. Раніше для цього мололи комах

Стартап використовує ниткоподібні гриби, які можуть виробляти специфічні кольори при подачі недорогої сировини у біореакторах.Гриби виділяють пігмент в середовищі,...

Зі смаком алкоголю та кави: на Чернігівщині варять унікальну карамель

Засновник виробництва Валентин Назарина говорить, що ідея створення мануфактури виникла після тривалих експериментів із рецептурою, на які пішло 10...

Відома пивоварня з офісом в Україні замінила ячмінь на африканське зерно, якому п’ять тисяч років

Фоніо – це зерно з Західної Африки, яке культивується там понад 5000 років. Воно стійке до посухи та здатне...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

8 найкращих веганських протеїнових порошків

Якщо ви хочете перекусити на ходу або швидко відновити...

Більше комбучі та квашеної капусти: продажі їжі для зміцнення імунітету зросли на 50%

Щоб зробити такий висновок, дослідники проєкту Packaged Facts проаналізували...

Куряча сенсація: чим здивує новий бренд МХП «Супер Філео»?

Потужно працювати, щоб підтримувати економіку країни та годувати людей...

Екстрачорний шоколад АВК першим в Україні отримав міжнародну веганську ліцензію V-Label

Екстрачорний шоколад АВК тепер офіційно рекомендовано для людей, які...

Німці розширяють вирощування лабораторної риби і планують зробити її масовим продуктом

«Компанія оптимізує свої клітинні лінії для омега-3, вмісту жирів...

Вибір редактора
В продовження теми