Почалися тести недорогого робота, який друкує персоналізовані торти

Гастрономічний гігант Kroger почав випробувати робота для друку тортів. Робот виготовлений американським стартапом 3D-друку Beehex.

Нова машина Cake Writer дозволить споживачам створювати власне повідомлення та спостерігати, як воно за лічені хвилини з’являється на торті. 

Залежно від повідомлення процес оформлення торта займе від двох до чотирнадцяти хвилин. Машини будуть завантажені сотнями різних готових дизайнів і шрифтів під вибір клієнта.

За словами Анджана Контрактора, генерального директора Beehex, стартап планує встановити 10 машин Beehex Cake Writer на ринку уже наступного року. 

У майбутньому разом із Kroger вони встановлять до 350 роботів

Типова машина коштує приблизно $10 тис. при масовому виробництві. Поточні витрати включають $50 на місяць за керування хмарною базою даних і близько $5-6 за кожен картридж глазурі на 20 унцій.

За участю робота кожен споживач отримає торт із персоналізованим зображенням та текстом, нанесеним гарним шрифтом із переліку запропонованих. Це набагато краще, ніж намагатися вивести літери на торті самому, говорить розробник.

Нагадаємо, раніше штучний інтелект створив рецепт торта, якого ще ніколи не було. Це – наполовину тістечко, наполовину печиво.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

TikTok стає драйвером продажів ресторанів: 36% замовляє їжу, побачивши її в додатку

Близько 55% користувачів TikTok відповіли, що хотіли б відвідувати ресторани, тому що відео з їжею виглядали привабливо.51% користувачів говорить,...

Індонезійський стартап створив веганський чеддер — з картоплі та рису

Новий рослинний сир стартапу випускається у форматі шматків вагою 165 грамів, які можна нарізати та терти.Він розроблений аналогічно традиційному...

Найвпливовіша компанія про веганську їжу: ринок рослинного м’яса подвоїться, а яйця вже додали 168%

Ринок рослинного м’яса в найближчі роки буде рости значно швидше, ніж звичайного. Про це свідчать висновки щойно опублікованого дослідження...

Стартап створив білок з пива та картоплі. Технологія може стати промисловою

Аналітики підрахували, що до 2050 року завдяки світовому приросту населення, виробництво продовольства має зрости орієнтовно на 60%, а це...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

SUP DAY FORUM 2021: як український бізнес долає світові та ментальні кордони

10 червня вже вчетверте відбувся SUP DAY FORUM –...

Американський стартап розробив «грибне м’ясо», яке можна буде купити уже в 2022 році

Компанія Meati розробила цільне м'ясо з ферментованого міцелію, структуроване...

Вибір редактора
В продовження теми