Крафтовим виробникам роздають гранти на автентичні продукти

Фонд “Це Крафт” запровадив “Постійний конкурс творців” з метою підтримки мікропідприємців-крафтовиків та ремісників.

Переможці конкурсу отримають мікрогрант у сумі 1500 грн на втілення автентичної ідеї.

Якщо ідея виробу виявиться конкурентоспроможною та цікавою для українського ринку, “Це Крафт” надасть повну консультаційну підтримку налагодження виробництва та допоможе у продажах на своїй платформі.

За умовами конкурсу, подати ідеї на виготовлення продукту (прототипу) можуть всі охочі. Кращі ідеї обиратимуться щоквартально. Влітку – у серпні, восени – у листопаді. 

Авторські права залишаються за автором ідеї. Грант надається на безповоротних умовах. Заявникам має бути від 18 років, а проживати вони повинні в Україні.

Сума гранту покриває виготовлення прототипу продукту або мінімальної партії. Якщо виробництво коштує більше, заявник має профінансувати це самостійно.

Перевага надаватиметься автентичним прдуктам

Заявка на участь у конкурсі має включати візуальне зображення (цифрове зображення малюнку, фото, схеми) і супровідний лист з описом ідеї. Розмір тексту – до 2-х сторінок. Заповнити заявку можна тут.

Організатори також уточнюють, що один заявник може подати необмежену кількість пропозицій. 

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що на крафтове виробництво сиру та меду можна отримати до 100 тис. грн.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Зі смаком алкоголю та кави: на Чернігівщині варять унікальну карамель

Засновник виробництва Валентин Назарина говорить, що ідея створення мануфактури виникла після тривалих експериментів із рецептурою, на які пішло 10...

Вчені, яких підтримує бізнес-інкубатор Y Combinator, накачають лабораторного лосося колагеном для «справжності»

Оскільки колаген та м’язові волокна плавляться при різній температурі, після термічної обробки культивована риба буде розшаровуватися так, як справжня.Таким...

Співзасновниця «Галі Балуваної» запустила продаж франшизи чебуречної «Ціберек»

Перший «Ціберек» відкрився у Луцьку, другий — у Хмельницькому. Обидва заклади працюють із повною посадкою та продають до 300...

Nestle підтримала розробника веганських бургерів – смачніших за Impossible Food та Beyond Meat

Перша пропозиція компаній, гамбургер з гороховим протеїном без глютену, без ГМО, буде представлена ​​в жовтні 2022 року. Зараз у...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Створили каву в чайних пакетах. Після подрібнення її промивають азотом

Кава в пакетиках орієнтована на споживачів, які не мають...

Бобова бомба. Українська компанія виготовляє макарони з нуту та сочевиці, які готуються за 5 хвилин

Макарони з гороху та сочевиці виготовляються під брендом Happyroni,...

Жуй кунжут. Штучний інтелект вирощує «смарт-кунжут» з підвищеним вмістом білку

«Ми розпочали селекцію «смарт-кунжуту» в 2014 році, а вже...

Вторинна переробка відходів: вплив на економіку та екологію сьогодні та у майбутньому

Майже всі види господарської діяльності людини пов'язані з утворенням...

Безалкогольне ігристе вино з канабісом знімає стрес і покращує настрій

Хоча напій не містить тетрагідроканабінолу (головного психоактивного компонента канабісу),...

Вибір редактора
В продовження теми