Українських виробників навчать торгувати на Amazon та eBay

Консультаційний центр з питань електронної комерції Програми EU4Digital оголосив конкурс на навчання для малих та середніх підприємств з України.

Навчання електронній комерції дозволить українським підприємцям налагодити зв’язки з ринками ЄС, зареєструватися та продавати свою продукцію на міжнародних торгових майданчиках. 

Організатори проєкту, розповідають, що перша група з 30 учасників розпочала програму консультаційного центру з питань електронної комерції у квітні та наразі успішно завершила діяльність. Серед них МСП з Молдови, Грузії, Азербайджану та Вірменії, а також п’ять з України. 

Пізніше, у квітні, ще п’ять українських малих і середніх підприємств були відібрані з початкової групи заявників. Їхню участь підтримав МТЦ за фінансової підтримки уряду Японії в межах співпраці з EU4Digital.

Зараз проєкт готовий навчити електронній комерції ще 11 представників малих та середніх підприємств.

Після серії тренінгів учасники зможуть ефективно керувати та обслуговувати клієнтів через свої облікові записи на торгових майданчиках, використовувати логістичні можливості, які надає торговий майданчик. А також знайти рішення для юридичних, податкових, логістичних та інших проблем, пов’язаних з електронною комерцією. 

Кінцевий термін подачі заявок – 31 липня 2023 року о 16:00 (за брюссельським часом).

Загалом EU4Digital проведе чотири групові тренінги, які охоплюють конкретні теми електронної комерції та вибрані торгові майданчики. Серед таких – Amazon, eBay, Etsy, Zalando, Pigu, Allegro, OTTO, Bol і Kaufland. Кожна компанія отримає 5 годин індивідуальних консультацій.

Нагадаємо, українські виробники їжі можуть подати заявки на участь у грантових програмах. Наприклад, можна отримати до 100 тис. грн на виробництво меду та сиру, а ветеранам компенсують до 1 млн грн на обладнання.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Кето-шейк. Для веганів та адептів кето-дієти розробили порошкову соняшникову олію

Нові продукти — соняшникова олія в порошку, суха олія з авокадо та олія з насіння льону.У компанії розповідають, що найчастіше...

Мусульмани готові визнати м’ясо, вирощене в лабораторії, халяльним

Халяльні вимоги, викладені MUIS, включають забезпечення того, щоб клітинні лінії для виробництва культивованого м’яса були отримані від видів тварин,...

На експорт інноваційної їжі можна отримати майже 2 млн грн гранту

За умовами програми, EU4Business відбере 12 бізнесів, які отримають 40 тис. євро (приблизно 1,7 млн грн) на просування власної...

Американці випустили «протеїнову каву» у стіках — одна кава замінює яйце

Продукція Ultimate Paleo Protein виготовляється з гіпоалергенного та високоефективного порошку яловичого білка, котрий чудово засвоюється та є прекрасною альтернативою...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Стає прозоріше: ЄС більше не вважає безпечною добавку, що робить жуйки непрозорими

«E171 — це барвник без харчової цінності», — говорить...

На вулицях Шанхая з’явилися автономні фудтраки від KFC

Нещодавно в твіттері було розміщено кілька фотографій автономних ресторанів...

Морський мох стане новим трендом їжі наступного року — його популярність виросла вчетверо

Ізраїльські аналітики Tastewise заявили, що новий суперфуд — морський...

Технології харчування: як новітні розробки та інновації в їжі змінюють наш раціон

Технології проникають у всі сфери життя, не оминувши й...

Вибір редактора
В продовження теми