Буйволиний сир з трюфелем виробник радить смакувати з келихом червоного вина, додавати в ризотто, пасту або відрізати шматок до ранкової кави.
Бурату з молока буйволиць добре міксувати з салатом, а також запікати з томатами, іншими овочами та свіжим базиліком.
До речі, процес виготовлення бурати вимагає особливої майстерності, тому його створюють в обмеженій кількості.
Зовнішній шар сиру – це моцарела. Всередині – сирна начинка, яка складається з нитчастої структури моцарели та вершків.
У “Плай” говорять, що для них ферма – це не тільки виробництво сиру, а ціла еко-система. Сюди можна приїхати на екскурсію, дізнатися, як доглядають за буйволами та чим харчуються тварини.
Буйволине молоко – унікальне. Його жирність сягає 10%. Також воно не містить лактози, яка часто не перетравлюється дорослим організмом.
На фермі – 30 буйволів. Також тут тримають альпійських та зааненських кіз, корів симентальської породи.
Екоферма “Плай” – найбільша у Східній Європі, говорять її засновники.
Нагадаємо, раніше Ardis Group, яка познайомила українців з моцарелою, створила унікальний сир – копчену моцарелу, кожні 3 гривні з якої компанія передає ЗСУ.
Джерела: Плай