Інноваційна розробка робить смажені страви більш хрусткими та зменшує на 50% кількість жиру для приготування

Глобальний виробник інгредієнтів Kemin Industries створив чистий функціональний білок для паніровки їжі.

«InnoBLQ — це мікробар’єрне покриття, яке наноситься на страви в клярі, панірування та смажені продукти. Воно збільшує вихід їжі (після смаження — Ред), та забезпечує кращу якість і відчуття смаку продуктів», — підкреслює Кортні Шварц, директор з маркетингу Kemin Food Technologies.

Також продукт діє як мікробар’єр, зменшуючи кількість загального жиру, що поглинається під час паніровки та смаження продуктів. 

Мало того, це може допомогти зменшити кількість проблем з прилипанням панірування.

«InnoBLQ змінює правила гри в галузі», — підкреслює Шварц, додаючи, що підвищена вологість і менша кількість масла забезпечують поліпшений сенсорний досвід для споживача. 

страви у новій паніровці більш хрусткі та смачні

Інгредієнт доступний у двох різних формах. Версія білка на рослинній основі складається з гороху та сочевиці. Тваринна версія містить білок на основі курки або свинини. 

«InnoBLQ також допоможе зменшити обсяг олії та доданого жиру до 50%. Це ще одна велика перевага», — коментує Шварц.

Нагадаємо, німецька компанія Loryma розробила інноваційну концепцію веганського бекону, який повністю відтворює сенсорні характеристики його м’ясного аналога і добре хрустить.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені створили біопластик з дріжджів з антимікробними властивостями

Такий біопластик має потенціал до використання в «розумній упаковці» з антиоксидантними та антимікробними властивостями.Дослідження тривало більше восьми років. Вченим...

Ядерна ікра. Британці першими виростили чорну ікру у лабораторії

Exmoor Caviar відома світу як ферма по вирощуванню ікри осетрових, де умови існування риб максимально наближені до природних. Зараз...

Лідер інноваційної етноботаніки створив їстівний порошок із коноплі, що не впливає на психіку

«Значні дослідження чітко показують, що КБР може допомогти зменшити біль, тривогу та запалення. Крім того, він є високопереносимим, не...

Компанія Ді Капріо везе вирощенні в лабораторії стейки до європейських ресторанів

Aleph Farms подала заявку через кілька днів після того, як запросила дозвіл у Швейцарії на продаж інноваційного м’яса на...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Китайці навчилися друкувати фрикадельки з лабораторного м’яса у промислових масштабах

Вчені запевняють, що створили «клітинну фабрику», яка може виробляти...

Ірландці створили морозиво із легендарного пива

Морозиво містить 5% алкоголю за об’ємом і продається лише...

Nuro отримали $500 млн на розвиток автономних автомобілів для доставки

Стартап, який вже сумарно підняв $ 1,5 млрд, розробляє...

Харчування 2050: яким буде наше меню в майбутньому?

Харчова індустрія стрімко змінюється під впливом нових технологій та...

У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили...

Вибір редактора
В продовження теми