Інноваційна розробка робить смажені страви більш хрусткими та зменшує на 50% кількість жиру для приготування

Глобальний виробник інгредієнтів Kemin Industries створив чистий функціональний білок для паніровки їжі.

«InnoBLQ — це мікробар’єрне покриття, яке наноситься на страви в клярі, панірування та смажені продукти. Воно збільшує вихід їжі (після смаження — Ред), та забезпечує кращу якість і відчуття смаку продуктів», — підкреслює Кортні Шварц, директор з маркетингу Kemin Food Technologies.

Також продукт діє як мікробар’єр, зменшуючи кількість загального жиру, що поглинається під час паніровки та смаження продуктів. 

Мало того, це може допомогти зменшити кількість проблем з прилипанням панірування.

«InnoBLQ змінює правила гри в галузі», — підкреслює Шварц, додаючи, що підвищена вологість і менша кількість масла забезпечують поліпшений сенсорний досвід для споживача. 

страви у новій паніровці більш хрусткі та смачні

Інгредієнт доступний у двох різних формах. Версія білка на рослинній основі складається з гороху та сочевиці. Тваринна версія містить білок на основі курки або свинини. 

«InnoBLQ також допоможе зменшити обсяг олії та доданого жиру до 50%. Це ще одна велика перевага», — коментує Шварц.

Нагадаємо, німецька компанія Loryma розробила інноваційну концепцію веганського бекону, який повністю відтворює сенсорні характеристики його м’ясного аналога і добре хрустить.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інвестори повірили в рослинні креветки. Стартап зібрав $18 млн

Американський жіночий стартап New Wave Foods випускає на ринок альтернативні креветки. Штучний морепродукт виготовили з квасолі маш та водоростей....

Здорова їжа має межу витрат, а закуски стають повсякденними. ТОП-6 трендів в області харчування

Такі висновки зробили аналітики Pollock Communications та Today's Dietitian за результатами опитування 1165 дієтологів. Харчування споживачів дуже змінилися через COVID-19....

«М’ясо» зі сейтану врятує від глобального потепління

Сейтан або «пшеничне м’ясо»  — це рослинний білок, який виготовляється з пшеничної клейковини Дані показують, що вуглецевий слід продукції LoveSeitan...

На підтримку жіночого підприємництва можна отримати $5000 гранту

Проект спрямований на зміцнення економічних можливостей жінок під час війни та у післявоєнний період, з акцентом на інтеграцію жінок...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Японці перетворили хміль, що лишається від виробництва пива, у нановолокно

Хміль є основним інгредієнтом майже кожного виду пива. Цей...

Індонезійська компанія розробила стейк з шиїтаке та водоростей за $5

Стейки без м’яса готуються шляхом поєднання соєвого білка, грибів...

Топова стрімерка та коришній керівник Kellogg створили унікальне печиво для геймерів

Дарсі Макен понад 10 років працювала в Kellogg, де...

Діабет змусив винахідника придумати новий вид морозива — без цукру, тваринних та рослинних жирів

У 2014 році Никласу Лутману, у співзасновника шведської компанії...

Компанія Обами розробила особливі газовані напої для підлітків

Новий продукт під назвою Plezi Fizz містить на 70%...

Вибір редактора
В продовження теми