В Ізраїлі створили курячий шніцель із водоростей

Ізраїльський інноватор у галузі харчових технологій SimpliiGood представив аналог курячого шніцеля, який складається переважно з високобілкового інгредієнта мікроводоростей спіруліни.

Версія панірованої курки на рослинній основі не тільки набуває зовнішнього вигляду, смаку та структури справжньої курячої грудки, але також має «природно щільний харчовий профіль, який може випереджати профіль справжньої курки», стверджує SimpliiGood. 

Коли йдеться про рослинні продукти, саме смак і консистенція стає вирішальним для споживача

Барух Дах, засновник і технічний директор SimpliiGood, каже, що спіруліна вже понад 30 років продається як суперпродукт. 

«Сегмент традиційних добавок спіруліни та суперпродуктів деякий час перебував у стагнації через погану відповідність продукту ринку та відставання вартості, спричинене відсутністю стандартизації та неправильною обробкою», – говорить він.

Барух Дах, засновник і технічний директор SimpliiGood

Зараз його компанія адаптувала мікроводорості так, що вони готові позмагатися за місце на тарілці зі справжньою куркою.

Інноваційний продукт SimpliiGood на 80% складається з чистої, свіжої та мінімально обробленої спіруліни, збагаченої пребіотичними волокнами. 

Спіруліну називають «електростанцією корисних речовин рослинного походження» завдяки її багатому складу цільного білка, вітамінів і мінералів. Це особливо гарне джерело заліза, кальцію, вітамінів групи В, незамінних жирних кислот і антиоксидантів. 

До слова, SimpliiGood є першим стартапом, який вирощує та формулює 100% чисту, сиру, свіжу спіруліну, яка швидко заморожується, замість висушеної порошкоподібної форми, яка зараз домінує на ринку. 

Нагадаємо, український виробник створює гранолу зі спіруліною та кольорове лате.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Pepsi вперше випустила лімітовану серію фірмових пончиків

Бокс включає в себе унікальний пончик Pepsi ColaCream Donut та півлітровий напій Pepsi. Шанувальники можуть скуштувати новинку в магазині...

Генетично модифіковані продукти: переваги та ризики для споживачів

Генетично модифіковані організми (ГМО) були суперечливим питанням протягом останніх кількох десятиліть. Дехто вітає їх як революційне розв'язання проблеми глобального...

Британці першими у світі перетворять капусту в білок майбутнього

Компанія побудує новий екологічний завод на території підприємства у Лінкольнширі (Великобританія).Naylor Farms розробив унікальний запатентований процес холодної екстракції, що...

Корінна японська рослина замінить консервант у ковбасі та зменшить канцерогенний вплив

Група вчених випробувала продукти з використанням екстракту споришу японського, виготовленого італійською компанією Nutraceutica проти традиційно обробленого червоного та білого...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

Дієта без яловичини, омарів та молока врятує Землю від апокаліпсису

"Якби кожен на Землі відмовився від м’яса та риби,...

Штучний інтелект винайшов харчову добавку, яка діє як грудне молоко

Інгредієнти будуть продаватися під торговою маркою Maolactin. Вони є...

Макуха, смородина та агрус — на Дніпропетровщині створюють екологічне вино

Засновник виноробня – Геннадій Кузьмін, який має фермерське господарство,...

Продажі веганської їжі зросли на 500%: рітейлери звітують про небувалий попит

Мережа пояснює цей ривок збільшенням популярності рослинної їжі.У січні...

Вибір редактора
В продовження теми