В Ізраїлі створили курячий шніцель із водоростей

Ізраїльський інноватор у галузі харчових технологій SimpliiGood представив аналог курячого шніцеля, який складається переважно з високобілкового інгредієнта мікроводоростей спіруліни.

Версія панірованої курки на рослинній основі не тільки набуває зовнішнього вигляду, смаку та структури справжньої курячої грудки, але також має «природно щільний харчовий профіль, який може випереджати профіль справжньої курки», стверджує SimpliiGood. 

Коли йдеться про рослинні продукти, саме смак і консистенція стає вирішальним для споживача

Барух Дах, засновник і технічний директор SimpliiGood, каже, що спіруліна вже понад 30 років продається як суперпродукт. 

«Сегмент традиційних добавок спіруліни та суперпродуктів деякий час перебував у стагнації через погану відповідність продукту ринку та відставання вартості, спричинене відсутністю стандартизації та неправильною обробкою», – говорить він.

Барух Дах, засновник і технічний директор SimpliiGood

Зараз його компанія адаптувала мікроводорості так, що вони готові позмагатися за місце на тарілці зі справжньою куркою.

Інноваційний продукт SimpliiGood на 80% складається з чистої, свіжої та мінімально обробленої спіруліни, збагаченої пребіотичними волокнами. 

Спіруліну називають «електростанцією корисних речовин рослинного походження» завдяки її багатому складу цільного білка, вітамінів і мінералів. Це особливо гарне джерело заліза, кальцію, вітамінів групи В, незамінних жирних кислот і антиоксидантів. 

До слова, SimpliiGood є першим стартапом, який вирощує та формулює 100% чисту, сиру, свіжу спіруліну, яка швидко заморожується, замість висушеної порошкоподібної форми, яка зараз домінує на ринку. 

Нагадаємо, український виробник створює гранолу зі спіруліною та кольорове лате.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Пепероні без м’яса: гіганти ресторанної індустрії відзначили Новий рік переходом на рослинне меню

Запуски нових продуктів відбуваються у міру зростання попиту на рослинну дієту.  Світовий ринок рослинного м’яса зростатиме більш ніж на 20%...

Рослинне харчування: користь дієти, список продуктів. Порівняння рослинної їжі та тваринної

Ми знаємо про те, що вегетаріанство несе користь для навколишнього середовища та тварин. Але мало хто знає, яка справжня...

У цьому році в магазинах Німеччини, Швейцарії та Австрії з’являться рослинні яйця із квасолі

Рослинний замінник яєць - це чудова альтернатива споживанню в їжу яєць тваринного походження, які містять холестерин та жир в...

Перша у світі культивована риба сьогодні стала доступною для дегустації

Рибні тефтелі виготовлені шляхом поєднання культивованих морепродуктів Umami з рослинними білками. Це покращує смакові відчуття та допомагає скріпити кульки. Що...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Німці друкують молоко у вигляді аркушів А4. Щоб випити, треба додати води

Продукт має вигляд квадратних аркушів карамельного відтінку. Вони мають...

Чайний гриб та віскі — мрія пострадянських бебі-бумерів стала реальністю

«Чайна індустрія стрімко розвивається, і росте швидше ніж кава,...

Доходи із відходів. Упаковка з авокадо збільшує термін зберігання продуктів

Упаковка включатиме бар’єрні етикетки та антиоксидантні добавки, які захищатимуть...

Лабораторна вирізка: стартап патентує технологію, що дозволить друкувати преміальне м’ясо

Заявка стосується нового методу біодруку, який має значно покращити...

Український бренд зімітував лосось із пшениці та гороху — містить лише 40 калорій

За словами засновника компанії Романа Квашенка, його команда ставила...

Вибір редактора
В продовження теми