Півторастолітня компанія створила інноваційні снеки для тих, хто хоче схуднути

General Mills зосередилась на розробці продуктів сніданків та перекусів, які допомагають споживачам боротися зі своєю вагою.

General Mills (створена у 1866 році) називає чотири тенденції сучасної дієти: збільшення кількості білка, зменшення кількості шкідливих вуглеводів, споживання калорій, над якими організму доводиться більше попрацювати, і зменшення споживання “пустих” калорій. 

«Коли ми розробляємо харчові продукти, то не обов’язково думаємо лише про одне чи інше, — говорить Джоді Бенсон, директор з інноваційних технологій компанії. – Ми зосереджені на створенні портфоліо рішень, щоб люди самі з’ясували, з якою комбінацією вони можуть отримати найбільший результат».

За даними Національного інституту здоров’я, приблизно кожен третій дорослий і кожна шоста дитина мають надмірну вагу. Це може спричинити низку проблем зі здоров’ям, у тому числі підвищений ризик діабету 2 типу, високого кров’яного тиску та інсульту. 

Також це чинить тиск на виробників харчових продуктів, щоб вони включали у свій портфель більше корисних продуктів.

Щоб зламати цей тренд, General Mills вдається до інновацій. Зокрема, компанія розробила снек-батончик і лінійку чипсів під назвою Good Measure для тих, хто прагне контролювати рівень цукру. 

Лінійка дебютує цього літа в 6500 точках роздрібної торгівлі

Також у процесі розробки – нові супи Progresso. Вони містять від 17 до 25 грамів білка, що становить половину рекомендованої середньої щоденної норми. Така їжа сподобається людям, які прагнуть уникати м’яса та отримувати необхідний білок альтернативним шляхом.

Іншим новим продуктом для тих, хто хоче схуднути, є пластівці, закуски та йогурт під назвою Ratio. Хрусткі батончики продаються як дружні до кето та містять лише 1 грам цукру. 

Нагадаємо, раніше новозеландці розробили таблетку для схуднення із хмелю.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Виробники інноваційної їжі можуть отримати до 1 млн грн гранту

Сума кожного гранту складе  до 25 000 євро (приблизно 1 млн грн).Фінансування гантової програми буде забезпечене за рахунок Європейського...

Зри в корінь. Українці створили сканер продуктів на наявність шкідливих добавок

За допомогою камери користувач сканує штрихкод, система знаходить товар в базі даних, показує склад і оцінює загальну користь або...

Одноразові горнятка для кави після використання розпадаються на пил

Розроблені за допомогою 3D-друку, глиняні контейнери, тарілки та горнятка виготовлені лише з трьох простих інгредієнтів – глини, води та...

Американський рітейлер тестує «розумні» візки, за допомогою яких можна оплачувати товари

Американська продуктова мережа Kroger випробовує смарт-візки KroGo за технологію стартапу Caper. Покупці сканують штрих-код товарів, які вони розміщують у...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Вчені виростили м’ясо на каркасі зі спаржі — прототип точно імітує звичайну свинину

Розробка прототипу була частиною дослідження, спрямованого на розширення використання...

На відновлення постраждалого від війни бізнесу можна отримати 100 тис. грн

Програму грантової допомоги запустила міжнародна організація Save the Children...

Вибір редактора
В продовження теми