Півторастолітня компанія створила інноваційні снеки для тих, хто хоче схуднути

General Mills зосередилась на розробці продуктів сніданків та перекусів, які допомагають споживачам боротися зі своєю вагою.

General Mills (створена у 1866 році) називає чотири тенденції сучасної дієти: збільшення кількості білка, зменшення кількості шкідливих вуглеводів, споживання калорій, над якими організму доводиться більше попрацювати, і зменшення споживання “пустих” калорій. 

«Коли ми розробляємо харчові продукти, то не обов’язково думаємо лише про одне чи інше, — говорить Джоді Бенсон, директор з інноваційних технологій компанії. – Ми зосереджені на створенні портфоліо рішень, щоб люди самі з’ясували, з якою комбінацією вони можуть отримати найбільший результат».

За даними Національного інституту здоров’я, приблизно кожен третій дорослий і кожна шоста дитина мають надмірну вагу. Це може спричинити низку проблем зі здоров’ям, у тому числі підвищений ризик діабету 2 типу, високого кров’яного тиску та інсульту. 

Також це чинить тиск на виробників харчових продуктів, щоб вони включали у свій портфель більше корисних продуктів.

Щоб зламати цей тренд, General Mills вдається до інновацій. Зокрема, компанія розробила снек-батончик і лінійку чипсів під назвою Good Measure для тих, хто прагне контролювати рівень цукру. 

Лінійка дебютує цього літа в 6500 точках роздрібної торгівлі

Також у процесі розробки – нові супи Progresso. Вони містять від 17 до 25 грамів білка, що становить половину рекомендованої середньої щоденної норми. Така їжа сподобається людям, які прагнуть уникати м’яса та отримувати необхідний білок альтернативним шляхом.

Іншим новим продуктом для тих, хто хоче схуднути, є пластівці, закуски та йогурт під назвою Ratio. Хрусткі батончики продаються як дружні до кето та містять лише 1 грам цукру. 

Нагадаємо, раніше новозеландці розробили таблетку для схуднення із хмелю.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Одна з найбільших країн світу розгортає лабораторії для вирощування «королівської» риби

Зокрема, Центральний науково-дослідний інститут морського рибальства ICAR (CMFRI) підписав меморандум про взаєморозуміння з біотехнологічною компанією Neat Meatt, що базується...

На виробництво сухпайків, печива та масла можна отримати 400 тис. грн гранту

У межах проєкту українські виробники зможуть отримати грант до 10 000 євро (приблизно 400 тис. грн). Взяти участь у грантовій...

Півмільйона гривень за два тижні: українці донатять на реабілітаційне обладнання

2 грудня 2024 року PJSC Carlsberg Ukraine разом із Фундацією збірної України з футболу ініціювали благодійний Різдвяний збір. Мета...

Зри в корінь. Українці створили сканер продуктів на наявність шкідливих добавок

За допомогою камери користувач сканує штрихкод, система знаходить товар в базі даних, показує склад і оцінює загальну користь або...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

П’ять найкорисніших овочів для зміцнення імунітету

Імунна система кожної людини – це захисний бар'єр для...

Підзарядись: Tesla готується до відкриття власних ретро-ресторанів

Наразі заявка очікує на розгляд.Сама ідея не є новою....

Лабораторне м’ясо із Південної Кореї можна буде вирощувати без тваринної сироватки та втричі швидше

Компанія CellMEAT створила середовище для культивування клітин без застосування...

Колишній топ-менеджер Kraft Heinz створив веганське вершкове морозиво із вівса

До нової категорії OATSIDE увійшов через рік після отримання...

Рибні консерви з жовтого гороху стали найкращою смаковою інновацією 2021 року

Альтернативні морепродукти будуть представлені у трьох типах продуктів: рибний...

Вибір редактора
В продовження теми