В Україні відкривають 50 цифрових кав’ярень з напоями як від бариста

Мережа цифрових кавʼярень самообслуговування «Бінокль Кава» за період повномасштабної війни продала 50 франшиз.

Всього по Україні «Бінокль Кава» має 72 кавʼярні, ще понад 50 – у процесі відкриття.

Виторг компанії за 2022 рік склав 15 млн грн.

«Бінокль Кава» була заснована підприємцями Андрієм Вардзаруком і Тарасом Сотніченко у Києві у 2013 році. Їхньою ідеєю було позбавити людей від необхідності стояти у чергах за смачною кавою.

Кава у цифрових кав’ярнях максимально схожа на ту, яку готує бариста

Це досягається завдяки професійно налаштованому обладнанню, високоякісним зернам, та натуральному молоку замість сухого. 

У компанії розповідають, що маржинальність приготування кавапоїнтів набагато вища, ніж у звичайних кав’ярень. Адже такий заклад може обслуговувати одна людина. Окрім того, оренда площі для цифрової кав’ярні в десять разів дешевша, ніж приміщення для звичайної кав’ярні.

Інвестиції у відкриття цифрової кав’ярні складають від $5 600. Для порівняння, зазвичай у відкриття стріт-фуд закладу необхідно вкласти у 2-3 рази більше.

Цифрова кав’ярня окуповується за 8-14 місяців

Щоб бути у плюсі, достатньо продавати від 6 стаканів напою в день, обіцяють автори ідеї. За оптимальних умов прибуток одного закладу складатиме $400-1400 щомісяця.

Нагадаємо, раніше два гіганти з Сіетла, Starbucks та Amazon об’єднали власні сили та створили кав’ярню, де можна купити каву за відбитком пальця.

Джерела: Бінокль Кава, Forbes, FRANCHISE CAPITAL

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Американці випустили «протеїнову каву» у стіках — одна кава замінює яйце

Продукція Ultimate Paleo Protein виготовляється з гіпоалергенного та високоефективного порошку яловичого білка, котрий чудово засвоюється та є прекрасною альтернативою...

Українська миля. Вітчизняна компанія створила концепт робота-кур’єра

Mebius — нова розробка української компанії. Являє собою робота постачальника з автоматизованим керуванням, створена для забезпечення швидкої та зручної...

Український виробник чаю, яким смакував Байден, міксує для пасажирів унікальні сорти

В компанії розповідають, що авторські чаї Molfar стали доступними у потягах з грудня минулого року.“Коли до нас звернулась Укрзалізниця...

Харчові тренди, які впливатимуть на майбутнє

Щоб насолодитися смаками та дослідити нові кордони гастрономії, заглибмося в найочікуваніші харчові тренди, які захопили світове бачення цього року...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

Покоління Pepsi. Легендарний бренд перейшов на «функціональні» напої для підлітків

Напої Frutly випускаються у трьох смаках: полуниця з ківі,...

Ноти до рота. Sound Nutrition створила ультразвукові снеки

Виробництво з використанням ультразвукових хвиль допомагає зберегти поживні речовини...

За сім років гамбургери на клітинній основі здешевшали у 28 000 разів

Після того, як голандська компанія Mosa Meat представила перший...

The Golden Flax Seeds. How innovative snack producer in Ukraine grew despite lockdowns

Is pandemic the best time for business experiments? Perhaps,...

Пляжний бургер та крабовий пиріг: канадські гіганти створюють м’ясо з цукрових водоростей

Наразі триває етап науково-дослідної роботи у рамках партнерства та...

Вибір редактора
В продовження теми