В Україні відкривають 50 цифрових кав’ярень з напоями як від бариста

Мережа цифрових кавʼярень самообслуговування «Бінокль Кава» за період повномасштабної війни продала 50 франшиз.

Всього по Україні «Бінокль Кава» має 72 кавʼярні, ще понад 50 – у процесі відкриття.

Виторг компанії за 2022 рік склав 15 млн грн.

«Бінокль Кава» була заснована підприємцями Андрієм Вардзаруком і Тарасом Сотніченко у Києві у 2013 році. Їхньою ідеєю було позбавити людей від необхідності стояти у чергах за смачною кавою.

Кава у цифрових кав’ярнях максимально схожа на ту, яку готує бариста

Це досягається завдяки професійно налаштованому обладнанню, високоякісним зернам, та натуральному молоку замість сухого. 

У компанії розповідають, що маржинальність приготування кавапоїнтів набагато вища, ніж у звичайних кав’ярень. Адже такий заклад може обслуговувати одна людина. Окрім того, оренда площі для цифрової кав’ярні в десять разів дешевша, ніж приміщення для звичайної кав’ярні.

Інвестиції у відкриття цифрової кав’ярні складають від $5 600. Для порівняння, зазвичай у відкриття стріт-фуд закладу необхідно вкласти у 2-3 рази більше.

Цифрова кав’ярня окуповується за 8-14 місяців

Щоб бути у плюсі, достатньо продавати від 6 стаканів напою в день, обіцяють автори ідеї. За оптимальних умов прибуток одного закладу складатиме $400-1400 щомісяця.

Нагадаємо, раніше два гіганти з Сіетла, Starbucks та Amazon об’єднали власні сили та створили кав’ярню, де можна купити каву за відбитком пальця.

Джерела: Бінокль Кава, Forbes, FRANCHISE CAPITAL

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап Pairwise залучив $90 млн на створення вишень без кісточок

Інвестиційний раунд очолили Глобальний фонд харчових та сільськогосподарських технологій Pontifax та існуючий інвестор стартапу Deerfield Management Company. Також долучилася компанія...

Kalyus Winery створює вино із найдавніших виноградних сортів на березі Дністра

У довоєнні часи Kalyus Winery організовувала дегустації вин з легкими закусками на мальовничому березі Дністра. Засновник виноробні Юрій Данилюк...

Швейцарський харчовий гігант створив креветки зі зміїної пальми – через рік після запуску веганського тунця

Веганські яйця під брендом Garden Gourmet Veggie містять у складі містить соєвий білок та омега-3 жирні кислоти й уже...

Японська компанія видалила з яєць білок, який викликає алергію

Це досягнення є важливим кроком у розвитку харчової індустрії, оскільки алергія на яєчний білок є однією з найпоширеніших харчових...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Овочі, що ростуть в магазині. До 2025 року гідропоніка стане хітом продажів

Джулія відкриває програму для планування меню і вносить стартові...

Світові виробники алкоголю почали розливати горілку у пляшки з картону

Паперовими пляшками уже користуються такі великі бренди як Absolut...

На розвиток кадрів та інновації можна отримати понад 5 млн грн гранту

USAID очікує, що це сприятиме підвищенню економічної стабільності українських...

У Києві відкрився перший в Україні KFC із вегетаріанським меню

Новий заклад розташований у ТРЦ Blockbuster Mall. Його меню...

Зона комфорту з Amazon. Рітейлер відкрив перший в Європі безконтактний супермаркет

Можливість скупитися продуктами з використанням інноваційних технологій отримали британці....

Вибір редактора
В продовження теми