Стартап планує заробити мільярд на печиві, яке готується 25 секунд

Mason Dixie Foods, компанія з виробництва заморожених хлібобулочних виробів, яка рекордними темпами розвивається у своєму сегменті, створила лінійку заготовок печива, які можна приготувати за 20-25 секунд.

Щоб отримати свіже печиво, заготовки необхідно помістити на короткий час до мікрохвильовки.

У рецептурі використовуються якісні натуральні інгредієнти – крижане масло та коров’яча пахта (побічний продукт, що утворюється під час збивання вершків на масло).

Ще однією особливістю є те, що у виробництві застосовується багато ручної роботи.

Компанію Mason Dixie у 2014 році заснувала 36-річна Айша Абуелхіга, яка працювала консультантом в Audi. Вона виросла у малозабезпеченій сім’ї, де батьки-емігранти тримали ресторан їжі на виніс. 

Айша Абуелхіга, засновниця компанії

Щоб оплатити навчання в університеті, американка азійського походження працювала у чотирьох ресторанах. Проте швидко зрозуміла, що побудувати кар’єру у консалтингу займе щонайменше 20 років. Поряд з роботою Айша зосередилась на мрії – створенні комфортної для споживання їжі. 

Відразу після заснування Mason Dixie засновниця запустила рекламну кампанію у Facebook та Twitter, а згодом її історія пострапила у The Washington Post.

Через 4 роки компанія мала 1200 власних магазинів та кілька партнерів у рітейлі. 

На початку пандемії попит на заморожене печиво зріс на 400%

Зараз у Mason Dixie 28 співробітників, а її оборот досягнув 8-значної цифри. Наступна мета компанії — стати брендом з мільярдним доходом.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що українська крафтова пекарня “Витач” випікає на дровах енергетичне печиво за старовинною рецептурою.

Джерела: Mason Dixie, Business Insider

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мініатюрні букети: у Польщі створили унікальний формат чаю

Унікальний чай компанія презентувала на виставці Biofach, найбільшій виставці органічної їжі, в Німеччині.Щоб чай було зручно заварювати, мінібукети кріплять...

Світовий бренд створив інноваційні суміші для насичення організму водою

Продукт доступний  у трьох смаках: лимон-лайм, зелений виноград і білий персик.Сай Чалуваді, віцепрезидент відділу досліджень і розробок Liquid IV,...

На Kickstarter шукають інвестиції на суперфуд з меду та амаранту. В Україні такий уже їдять

Кампанія по збору коштів завершується через 35 днів, і проєкт уже отримав більше двох десятків зацікавлених у його розвитку...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Щотижня людство вирощує 3 кг лабораторного м’яса, скоро потужності значно зростуть

Там уже встановлена пара блискучих сталевих біореакторів об’ємом 6000...

Не “Наполеон”. Штучний інтелект Google створив рецепт торта, якого ще ніколи не було

В результаті вийшов «Cakie» — гібрид торта та печива. Рецепт...

IKEA інвестує мільйони у виробництво морепродуктів із рослин

Загальна сума інвестицій у компанію тепер становить $18 млн. Серед...

Канадський стартап створює морепродукти із грибів енокі та кореня чистотілу

Розробка Seed to Surf базується на дослідженні вподобань споживачів....

Через високий попит на ікру стародавньої риби її тепер роблять з водоростей

Інноваційна ікра на основі морських водоростей має такий же...

Вибір редактора
В продовження теми